Masteis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paypal accountunu aktif ettirmeye çalışıyorum fakat itina ile beceremiyorum. İstedikleri Yeni Şifre Adres Kanıtı 4 haneli banka zabazeyine gelen kod Gizli soru güncelleştirmesi Yeni şifreyi tamamlandık 4 haneli koduda tamamladık Gizli soru hebeside tamamladık ama şu adres kanıtını beceremiyorum. Elektrik faturası istedi, tamam dedim scannerdan geçirdim upload ettim halada adres ispatı yeri tamamlanmadığı için paypal accountu aktif görünmüyor. Bunu nasıl halledebilirim bi bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ben paypal accountu aldığımda hiç adres falan istememişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aktive etmek açmaktan ayrı bişi ister de telefonla arayıp konuşsan belki çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ama kullanıyorum bayadır aktive etmeden kullanılabiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 evet bende de adres kısmı onaylanmıs degil, bi sorun olmadı henuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 adres kısmı verified olmayıp kullanabiliyorsan sorun olmaz.. O sadece senin karşı taraf için dahada guvenli bir satıcı alıcı oldugunu gosteriyor diye biliyorum ben :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Herşeyi tamamladım, mailda attım adres kısmıda tamamlandı. Evet bu arada adres kısmını yapmasakta oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar