Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bende ıstıyorum bu bıtkıden nerde bulucam ?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Herkese çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için :) bende şimdilik 1 tane var. ama kısa sürede 10 tane yapmaya kararlıyım... ben bu bambuyu bodrumda koçtaş mağazasından aldım... gerçi konacıktı orasaı sanırım ama bodrumun dibi oluyo zaten... orada kovaya koymuşlar öle satıyolar...[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bende istiyorum ;)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bi yerde görmüştüm.. ama nerde olduğunu hatırlamıyorum araştırmalı alcam kendime bi tane :][signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 satan yer bulunca banada bildirirsen sevinirim.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 izmirde bi paşabahçede mi ne görmüştüm şans bilmemnesi diye bambumsu bişi bi ara bakıyım tekrar[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bodrumda koçtaş mağazasından aldım ben... sanırım konacıktaydı.... pek çok çiçekçide bulunmuyo.. isterseniz 6 ay falan sabredin benimki çoğalınca size kargoyla göndereyim :)))))[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ya benim kuzen yetiştiriyo saksıya dikmiş geçen gittim gayet güzel yeşil yeşil bikaç yaprak vermişti ama bol bol sulamak lazımmış galiba bide çok güneş istemiyo diye biliyorum ama sen yinede hem güneş hem gölge olan biyere koy...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ne o öyle ya iyice batılaştınız.. neyinize yetmiyo mor menekşe :Pp[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar