PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Dün bir bambu aldım.. ucu burgululardan ama nasıl yetiştirildiği konusunda hiçbir bilgim yok... google dan baktım bizim sitelerde mobilyadan başka bişey çıkmıyo yabancı dilim de zayıf... sadece resimlere bakabiliyom.. yetiştiren varsa yada bilen.. bana yardımcı olun lütfen...[signature][hline]Kahrolsun Level Forumları ve Moderatörleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 çok bakım istemezki bambu[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 aa bide ben hep kavanozda su içinde gördüm ama ben saksıya diktim. bişey olurmu acaba.. bol bol suluyom ama bilemiyom hiçbi gelişme yok bi yaprak bile çıkmadı...[signature][hline]Kahrolsun Level Forumları ve Moderatörleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bambu direk uzuyor başta pek yaprak vermiyor sanıyorsam birde toprakta yetişir zaten suda bitki ölmezmi hipotonik ortam[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 yaprak veriyodur heralde.. ucunda zaten yapraklar var bi kaç tane ama hiç uzamıyolar... aa bide sopa gibi uzarsa naparım ben zaten oda dar euhee heralde fazla yaprak vermiyodur... ama ucu yay gibi çok güzel.. :)[signature][hline]Kahrolsun Level Forumları ve Moderatörleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bir yerde okuduğuma göre çinde bambular günde 67 cm uzuyomuş..[signature][hline]Kahrolsun Level Forumları ve Moderatörleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bambunun isi zaten yaprak vermek deil sopa gibi uzamak, bizim vardi, gozumuz gibi baktik, cok cok bol su verdik, topragini gubreledik, saksisini buyuttuk vs, sonuc: 1 sene icinde tavana kadar uzun 3 tane yesil-kahverengi sopa, bahceye dikmek zorunda kaldik, orada da cok arsiz bi bitki oldugu icin cok yayildi, ayni sopalardan 20 tane olunca soktuk, bazilarini dekoratif amacli eve aldik. yani: bol bol sula, neli yerde tut, gunes goster, buyuk saksiya koy.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 way bea.. benimkide uzasa amma olur haa... :) uehe uzar inşallah..sıvı yaprak gübresi falan kullansam olurmu? hani migrosta falan satılıyo... nasıl sizinki yaprak verdimi??[signature][hline]Kahrolsun Level Forumları ve Moderatörleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 suda büyütüyordun sanıyorsam onu? suyun içinde bekletiyordun orda kendi halinde büyüyordu... ama yanlış hatırlıyorda olabilirim[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ya acaba yarısını kessem yarısı saksıda kalsa yarısını da vazoya koysam olurmu acaba... köklenirmiki acaba kesilen yerden... birsürü para verdim alete..[signature][hline]Kahrolsun Level Forumları ve Moderatörleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 tamam bi dakka...[signature][hline]Kahrolsun Level Forumları ve Moderatörleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 .[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 yeni imza süper :-p[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 birde böyle saga sola burk kırılmıyor cok ılgınc bırsey[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 evet koklenir, once su icinde koklendir, sonra topraga dik, bol bol sula, yaprak maprak vermiyo, cok az veriyo, genelde sopa, sadece sopa, once yumusak sonra sertlesiyo, ayrica uzayan sopalari daha yumusaklarken cubuk falan gibi biseye sararsan burgu burgu uzuyo cok komik oluyor.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bambu acayip yüzsüzdür bizim yazlıkta var alet betonu kırıyor . arkadaşlar onadan çardak felan yapmişlardıacayıp yüzsüz sudaki bambularda süs içindir. eğer biriden öc almak istiyorsan bambuyu onun bahçesine dik ve öcünü al nıhohahahaha ama saksı küçük gelebilir uyarayım çünkü çok yüzsüzdür[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 "bu bambu bitkisi çok yüzsüz bi bitkidir, sopadır"[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 banbu ne lem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hadi yaa.. çok sevindim walla ilk defa bi bitkim oldu oda yüzsüz, arsız bişey çıktı puahaaa sabahtan beri saksıda hala bi gelişme yok :))) ben bambu krallığı kuracam hehe[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bende 20 tane felan var, gayette iyi büyüdüler.sana tavsiyem geniş bir fanus yada kap gibi birşeye akvaryum kumu (ince o renkli ufak taş gibi olanlardan) koy sonra bambuları yerleştir içine ve bolca su koy,bambunun sadece suya ihtiyacı var.Direk güneş almamalı yoksa kuruyor,su da çabuk buharlaşıyor,çünkü bambular zaten çabuk tüketiyor suyu.90 küsür santim olunca bambudan kılıç yapıyolar kendo için,bakınca gerek rengi gerek sertliği olsun cansız sanıyosun ama o halde bile canlı aslında ve suyu,yağı direk emiyo.ilginç bir bitki,her eve lazım.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ben de bonzai istiyorum da bakamazsam ölür üzülürüm iye elleşemiyorum[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 evet ama özel indanlar için totona ekliyorsun zevk veriyor :lol: :rofl:[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 17 Mayıs 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bambu lezzetli bir besin maddesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bambu güzeldir... böle uzuuuun, düzgün ve janjanlı[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bambu tek olmaz ama böyle 50 60 tane bahçeye dikiceksin çok güzel duruyor hatta görünmesini istemediğin yerlere dik duvargibi oluyor:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar