Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 pati biraz yavaş açılsın sorunlu olsun bari de kurtulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ethernet kablonu kopart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 laptop sa ekrana az darbeyle yumruk at. desktop sa kasaya topuk geçir süper bir hızla. sonra yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 http://img503.imageshack.us/img503/6060/jfasfasfasqn1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 lan iyi standa çıkıp yumulmamış hatuna muhahahahha edik: yok lan günahını almışız aslında adam telefona bakıyo ama şaşı olduğundan belli olmuyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ya adam hakket cep tele bakıyorsa bende ilk ipotu gördüğümde bunun gibi bakmıştım gençliğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 nası bi bakıştır o lan :D sdflkş muhtemelen ağzının açıklığından haberdar bile diil :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 spankwire öyle ya. bir başladın mı bırakamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bilgisayardaki işleriniz yapın siz de. ben de eve gelince program yazıyorum falan arada da paticiğe giriyorum (5 dakikada bir sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar