Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski oyun paylaşımı....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar eski oyunlarımızı paylaşalım...
Bağzı oyunları artık piyasada bulmak nerdeyse imkansız...
Netten çekelim desek adam gibi garantisi yok...
Kaçtır 600-700 mb lık oyunlar çekiyorum ya çalışmıyo yda abidik gubidik başka bişey çıkıyo...
En iyisi burdan paylaşmak..
Ben eski oyunlarıma fazla önem wermemişim zamanında nerdeyse hepsi kayıp veya çalışmıyo..Ama 1-2 tane çalışan oyun var.. Oyunlar 5-6 yıllık olmak zorunda değil piyasadan kalkmış bütün oyunlarımızı burdan paylaşalım...
Herkez elindeki oyunları ve aradığı oyunları yazsın lütfen...

Bende şu anda sağlam olarak ilginizi çekebilicek Fallout , Fallout 2 ve Sanitarium var...
İstanbul içi istiyen olursa kopyalıyıp elden verebilirim..İst dışı ise kargo ile yollarım istiyen olursa...

Lütfen paylaşmak isteyenler buraya yazsın...
Bende Phantasmagoria 1-2 arıyorum..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
phantasmagoria 2 bende var ıcq dan konuşuruz.(84531136

Ayrııca bu konu hakkında bir hizmet getiricem , konu açıcam şimdi ... )[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır

[Bu mesaj Predator- tarafından 18 Mayıs 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Niye topic açtınki buraya yazın dedim işte...
Neyse senin benim icq listemde da olman lazım zaten ordan konuşuruz oyun işini.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
Battle Bugs isteyen olursa haberim olsun :D Şaka bi yana bi liste yapacam buraya. İsteyene çekicem, real de vercem. Hem tanışmış oluruz maksat muhabbet.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
the dig
norse by norse west (aka lost vikings 2)
oddworld=abe's odyssey
oddworld=abe's exoddus
heart of darkness
full throttle
arıyorum... elinde olanlar varsa lütfen özelden msj atsınlar istteyim...[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
Lord of realms 2 yi arıyorum eklenti paketleri falan varsa onlarıda verebilriseniz iyi olur
Bu arada Lord of realms 3 tam bi fiyasko almanızı tavsiye etmem adamlarr çıkarmK İÇİN ÇIKARMIŞ RESMEN[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
egre cok ihtiyacın varsa, kadıkoyde mefin sokagında tılsım adlı bi cafe var... ordaki adamda 1309710 tane oyun var eskili yenili... ben kaç senelik myst i bile ordan aldım geçen hafta, tavsiye ederim...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
Elimde Fallout I&II , Phastasmagoria II , Heart of Darkness, Nox , belki Baldurs Gate I vb. var , isteğiniz var ise 84531136 ıcq dan ulaşın ya da buraya yazın bakıveriyim.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
  • Yeni Oluştur...