CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Arkadaşlar eski oyunlarımızı paylaşalım... Bağzı oyunları artık piyasada bulmak nerdeyse imkansız... Netten çekelim desek adam gibi garantisi yok... Kaçtır 600-700 mb lık oyunlar çekiyorum ya çalışmıyo yda abidik gubidik başka bişey çıkıyo... En iyisi burdan paylaşmak.. Ben eski oyunlarıma fazla önem wermemişim zamanında nerdeyse hepsi kayıp veya çalışmıyo..Ama 1-2 tane çalışan oyun var.. Oyunlar 5-6 yıllık olmak zorunda değil piyasadan kalkmış bütün oyunlarımızı burdan paylaşalım... Herkez elindeki oyunları ve aradığı oyunları yazsın lütfen... Bende şu anda sağlam olarak ilginizi çekebilicek Fallout , Fallout 2 ve Sanitarium var... İstanbul içi istiyen olursa kopyalıyıp elden verebilirim..İst dışı ise kargo ile yollarım istiyen olursa... Lütfen paylaşmak isteyenler buraya yazsın... Bende Phantasmagoria 1-2 arıyorum..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 phantasmagoria 2 bende var ıcq dan konuşuruz.(84531136 Ayrııca bu konu hakkında bir hizmet getiricem , konu açıcam şimdi ... )[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır [Bu mesaj Predator- tarafından 18 Mayıs 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Niye topic açtınki buraya yazın dedim işte... Neyse senin benim icq listemde da olman lazım zaten ordan konuşuruz oyun işini.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Battle Bugs isteyen olursa haberim olsun :D Şaka bi yana bi liste yapacam buraya. İsteyene çekicem, real de vercem. Hem tanışmış oluruz maksat muhabbet.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Catscratch bende aynı şeyi düşündüm.. Hemde muhabbet olur..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 the dig norse by norse west (aka lost vikings 2) oddworld=abe's odyssey oddworld=abe's exoddus heart of darkness full throttle arıyorum... elinde olanlar varsa lütfen özelden msj atsınlar istteyim...[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Lord of realms 2 yi arıyorum eklenti paketleri falan varsa onlarıda verebilriseniz iyi olur Bu arada Lord of realms 3 tam bi fiyasko almanızı tavsiye etmem adamlarr çıkarmK İÇİN ÇIKARMIŞ RESMEN[signature][hline]:))) !!! ........................
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 egre cok ihtiyacın varsa, kadıkoyde mefin sokagında tılsım adlı bi cafe var... ordaki adamda 1309710 tane oyun var eskili yenili... ben kaç senelik myst i bile ordan aldım geçen hafta, tavsiye ederim...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 meat puppet lazım, ümidim de yok açıkçası hehe.
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Elimde Fallout I&II , Phastasmagoria II , Heart of Darkness, Nox , belki Baldurs Gate I vb. var , isteğiniz var ise 84531136 ıcq dan ulaşın ya da buraya yazın bakıveriyim.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Öne çıkan mesajlar