nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 biz ettik guzel bi araba, golften inip binmeme ragmen o ic mekanin ayni olusu pek problem gbi durmadi, bi de daha sportif oldugu her halinden belli arabanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 honda S2000 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 paramecium said: Selam, Hepimiz 320d coupe alalım en iyisi :) Saygılar. hah şöyle ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 E ama aklın yolu bir. 320d coupe. Vergi olarak avantajlı, performansı gayet iyi, çok az tüketiyor, marka imajı desen var, tipi de son derece güzel, sağlam bi araba... bi araba alınırken bakılacak her hususa tik atacak bi araba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Syn said: o değil de okula gelen scirocco'yu test eden var mı ahah, araba 0 gelmişse, 40.000'e gelecek az kaldıhavuzdan kapıya kadar yokusta "ancak" 150 yapabilmis gorevliler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yahu bende bu performans hevesiyle 2007 yilinda 2006 model 35binde a4umu eski kasa 70binde s4 le takaslayip ustune 5-10 para koymayi dusunuyordum araci falanda bulmustum sonra parayla dertmi alicam falan geyigine vazgectim arkadas aldi arabayi...gecen senede satti pek zevkini ckaramadan...allahtan almamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Sintisyzer said: Syn said: o değil de okula gelen scirocco'yu test eden var mı ahah, araba 0 gelmişse, 40.000'e gelecek az kaldıhavuzdan kapıya kadar yokusta "ancak" 150 yapabilmis gorevliler.. ne kapı-havuz yokuşu, millet aldımı aracı okulda tur atıyor resmen, giriyor s yurtlarının ordaki sapaktan, okulun etrafında turunu atıp, minibüs durağının ordan geliyorlar, kaç kere gördüm =P her daim kırmızı bir araba geçiyor planetın ordan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Hangi okul bu ne test sürüşü niye hepiniz kötü sciroccoya taktınız bu kadar da böyle üstü kapalı geyik yapıyosunuz anlamadım gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 demek istedigim o yokus boyunca 150 yapabiliyomus araba scirocconun kotu bi yani yokki okul koc uni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Bence içinin golf le aynı olması kötü olması için yeterince iyi bi sebep :D ayrıca "halk coupesi" olmak için çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bu sene sonu adam gibi duserse fiyatı 10 numara olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Selam, Maddiyat denen kavramın varlığını unutmasak! Son zamanlarda yorumlar yapılırken dile hakim olunamıyor. Belli bir zevk ve maddiyat doğrultusunda aldıkları veya almayı planladıkları araçları irdelerken biraz daha duyarlı olalım. VW'i alan adam elbette maddiyatı el verseydi 320d coupe almayı düşünebilirdi. Sana göre içi Golf ile aynı olan araç boktan olabilir ama Golf'ün içini beğenen biri için zevk vericidir. 'Ben düşüncemi söylüyorum' tarzı bir savunma aptalca olur. Fikir beyanatının da bir sınırı vardır. Forumda son zamanlarda artan bu eğilime dikkat çekmek istiyorum. 'şu markayı almak istiyorum' diyen birine verilen cevap 'abi o kalas, ona para verilir mi'. Yavaş olun demek istiyorum. Alım yapılmak istenen bütçeyi de göz önünde bulundurun, sonrasındaki servis masraflarını ve diğer değişkenleri düşünün. Kaç kişi son zamanlardaki '320d coupe alsın herkes' yazımdan ne demek istediğimi anladı merak ediyorum. Ama görünen o ki pek fazla anlayan, dikkat eden olmamış. Bu mantıkla ilerlediğimiz sürece forum insanlara yardımcı olmaktan çıkıp, tek düze fikrin hakim olacağı, monoton ve yaşlı huysuz ihtiyar havasına bürünecektir. Bazı müdavimleri ise zaman içersinde küstürecektir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Hayırdır ne zamandır sosyalist akımlar hakim bu foruma? =) Ben kendim için konuşayım, fiat almayı düşünen bi adama gidip mercedes önermiyorum. Aynı fiyat aralığında fiyat/kalite oranı daha yüksek bir otomobil öneriyorum... Bu scirocco durumunda da aynı şey söz konusu. 2 litrelik motorlu otomatik scirocco nun anahtar teslim fiyatı 41.000 euro. El insaf yani, geçen borusanda kırmızı 120d coupe yi 44.000 euroya bıraktılar. İkisi de aynı kategoride yarışıyorlar, ama birisi sözde halk arabası VW diğeri ise BMW. Ortada böyle bi tablo varken VW almanın hiç bir anlamı yok, scirocco da ondan kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 1.4 160bhp manuel scirocco 29 euro, %7 kur sabitleme indirimi mantıksız mı bu arac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Selam, MrMarvelous said: Hayırdır ne zamandır sosyalist akımlar hakim bu foruma? =) Bunu sosyalistlikle bağdaştırıyorsan eğer diyebileceğim birşey yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 golf ic mekani denmisken gecen bir dergide yeni ibiza ve exeo yı gördüm. seat dogru yolda. motorlar zaten VW motoru, ic mekan iyilesmis gozukuyordu gordugum fotograflarda. exeo sanırım turkiye de satılmıyor su anda ama getirirlerse fiyat/performans oranı guzel araclar gelecek demektir turkiyeye bu yaz. resmen bir onceki a4 kasanın tadında bir araba bence. yeni ibiza nın ici bir hayli farklı bir A3 gibi duruyor. plastik ve kumaş kalitesini resimlerden anlayamıyorum tabi, ama dizayn benzerlikler tasiyor. o leon un sinirlendigimiz konsol hatalarını yeni tasarımlarda yavas yavas siliyorlar sanırım. leon un icine bakmadım. ama onun konsol da yenilendiyse nefis bir secenek haline gelir gozumde. hem cogu butceye uygun araclar bunlar VW ve audi ye kıyasla. tabi audi nin bazı ince detaylarını beklemeyin. ne kadar ekmek o kadar kofte olayı bıraz devam edecek tabiki, yoksa audi yi satamazlar. Gerci bi-xenon a ek olarak Adaptive Front Light-system, buyuk ekran yol bilgisayari vs falan ibiza da, leon da yurt dışında opsiyon olarak olan seyler var. turkiye ye gelen donanım secenekleri mi bunlar onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Sintisyzer said: 1.4 160bhp manuel scirocco 29 euro, %7 kur sabitleme indirimi mantıksız mı bu arac? Yeni Golf'ün aynı motorlu 160 beygirliğinin DSG şanzımanlısı 27.000 euro. Ben yeni Golf'e kayardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Namessar said: golf ic mekani denmisken gecen bir dergide yeni ibiza ve exeo yı gördüm. seat dogru yolda. motorlar zaten VW motoru, ic mekan iyilesmis gozukuyordu gordugum fotograflarda. exeo sanırım turkiye de satılmıyor su anda ama getirirlerse fiyat/performans oranı guzel araclar gelecek demektir turkiyeye bu yaz. resmen bir onceki a4 kasanın tadında bir araba bence. yeni ibiza nın ici bir hayli farklı bir A3 gibi duruyor. plastik ve kumaş kalitesini resimlerden anlayamıyorum tabi, ama dizayn benzerlikler tasiyor. o leon un sinirlendigimiz konsol hatalarını yeni tasarımlarda yavas yavas siliyorlar sanırım. leon un icine bakmadım. ama onun konsol da yenilendiyse nefis bir secenek haline gelir gozumde. hem cogu butceye uygun araclar bunlar VW ve audi ye kıyasla. tabi audi nin bazı ince detaylarını beklemeyin. ne kadar ekmek o kadar kofte olayı bıraz devam edecek tabiki, yoksa audi yi satamazlar. Gerci bi-xenon a ek olarak Adaptive Front Light-system, buyuk ekran yol bilgisayari vs falan ibiza da, leon da yurt dışında opsiyon olarak olan seyler var. turkiye ye gelen donanım secenekleri mi bunlar onu bilmiyorum. Exeo dediğin zaten eski kasa A4. Benziyor falan değil, direk o, ön arka tamponlar değişerek tipi seat olmuş, içinde de malzeme kalitesini düşürmüşlerdir. tamam işte...klasik bi volkswagen grup segmentasyon örneği... Yeni ibiza da fotoğraflarda güzel duruyor. İçinin plastiği leon dan da kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 tampon halledilir :P amblem için de halkalarını yürütebilecegim a4 sahibi bir moderatör tanıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yeni arabaya sararmış amblem mi takıcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Selam, Bana derin pati mekanizmasını çalıştırtmayın arkadaşlar. Üzerim sizi :P Aldırdatacaksınız kendinizi bir gece evden bana... Ayrıca sararmış değil, zamanla olgunlaşmış o :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 simya tarzı bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar