Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba degistirmeyi dusunuyorum tavsiye topici

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

yahu bende bu performans hevesiyle 2007 yilinda 2006 model 35binde a4umu eski kasa 70binde s4 le takaslayip ustune 5-10 para koymayi dusunuyordum araci falanda bulmustum sonra parayla dertmi alicam falan geyigine vazgectim arkadas aldi arabayi...gecen senede satti pek zevkini ckaramadan...allahtan almamisim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sintisyzer said:
Syn said:
o değil de okula gelen scirocco'yu test eden var mı ahah, araba 0 gelmişse, 40.000'e gelecek az kaldı
havuzdan kapıya kadar yokusta "ancak" 150 yapabilmis gorevliler..

ne kapı-havuz yokuşu, millet aldımı aracı okulda tur atıyor resmen, giriyor s yurtlarının ordaki sapaktan, okulun etrafında turunu atıp, minibüs durağının ordan geliyorlar, kaç kere gördüm =P her daim kırmızı bir araba geçiyor planetın ordan =)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Maddiyat denen kavramın varlığını unutmasak!

Son zamanlarda yorumlar yapılırken dile hakim olunamıyor. Belli bir zevk ve maddiyat doğrultusunda aldıkları veya almayı planladıkları araçları irdelerken biraz daha duyarlı olalım.

VW'i alan adam elbette maddiyatı el verseydi 320d coupe almayı düşünebilirdi. Sana göre içi Golf ile aynı olan araç boktan olabilir ama Golf'ün içini beğenen biri için zevk vericidir.

'Ben düşüncemi söylüyorum' tarzı bir savunma aptalca olur. Fikir beyanatının da bir sınırı vardır. Forumda son zamanlarda artan bu eğilime dikkat çekmek istiyorum. 'şu markayı almak istiyorum' diyen birine verilen cevap 'abi o kalas, ona para verilir mi'. Yavaş olun demek istiyorum. Alım yapılmak istenen bütçeyi de göz önünde bulundurun, sonrasındaki servis masraflarını ve diğer değişkenleri düşünün.

Kaç kişi son zamanlardaki '320d coupe alsın herkes' yazımdan ne demek istediğimi anladı merak ediyorum. Ama görünen o ki pek fazla anlayan, dikkat eden olmamış.

Bu mantıkla ilerlediğimiz sürece forum insanlara yardımcı olmaktan çıkıp, tek düze fikrin hakim olacağı, monoton ve yaşlı huysuz ihtiyar havasına bürünecektir. Bazı müdavimleri ise zaman içersinde küstürecektir.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırdır ne zamandır sosyalist akımlar hakim bu foruma? =)

Ben kendim için konuşayım, fiat almayı düşünen bi adama gidip mercedes önermiyorum. Aynı fiyat aralığında fiyat/kalite oranı daha yüksek bir otomobil öneriyorum...

Bu scirocco durumunda da aynı şey söz konusu. 2 litrelik motorlu otomatik scirocco nun anahtar teslim fiyatı 41.000 euro. El insaf yani, geçen borusanda kırmızı 120d coupe yi 44.000 euroya bıraktılar. İkisi de aynı kategoride yarışıyorlar, ama birisi sözde halk arabası VW diğeri ise BMW.

Ortada böyle bi tablo varken VW almanın hiç bir anlamı yok, scirocco da ondan kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

golf ic mekani denmisken gecen bir dergide yeni ibiza ve exeo yı gördüm. seat dogru yolda. motorlar zaten VW motoru, ic mekan iyilesmis gozukuyordu gordugum fotograflarda. exeo sanırım turkiye de satılmıyor su anda ama getirirlerse fiyat/performans oranı guzel araclar gelecek demektir turkiyeye bu yaz. resmen bir onceki a4 kasanın tadında bir araba bence. yeni ibiza nın ici bir hayli farklı bir A3 gibi duruyor. plastik ve kumaş kalitesini resimlerden anlayamıyorum tabi, ama dizayn benzerlikler tasiyor.

o leon un sinirlendigimiz konsol hatalarını yeni tasarımlarda yavas yavas siliyorlar sanırım. leon un icine bakmadım. ama onun konsol da yenilendiyse nefis bir secenek haline gelir gozumde. hem cogu butceye uygun araclar bunlar VW ve audi ye kıyasla.

tabi audi nin bazı ince detaylarını beklemeyin. ne kadar ekmek o kadar kofte olayı bıraz devam edecek tabiki, yoksa audi yi satamazlar. Gerci bi-xenon a ek olarak Adaptive Front Light-system, buyuk ekran yol bilgisayari vs falan ibiza da, leon da yurt dışında opsiyon olarak olan seyler var. turkiye ye gelen donanım secenekleri mi bunlar onu bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:
golf ic mekani denmisken gecen bir dergide yeni ibiza ve exeo yı gördüm. seat dogru yolda. motorlar zaten VW motoru, ic mekan iyilesmis gozukuyordu gordugum fotograflarda. exeo sanırım turkiye de satılmıyor su anda ama getirirlerse fiyat/performans oranı guzel araclar gelecek demektir turkiyeye bu yaz. resmen bir onceki a4 kasanın tadında bir araba bence. yeni ibiza nın ici bir hayli farklı bir A3 gibi duruyor. plastik ve kumaş kalitesini resimlerden anlayamıyorum tabi, ama dizayn benzerlikler tasiyor.

o leon un sinirlendigimiz konsol hatalarını yeni tasarımlarda yavas yavas siliyorlar sanırım. leon un icine bakmadım. ama onun konsol da yenilendiyse nefis bir secenek haline gelir gozumde. hem cogu butceye uygun araclar bunlar VW ve audi ye kıyasla.

tabi audi nin bazı ince detaylarını beklemeyin. ne kadar ekmek o kadar kofte olayı bıraz devam edecek tabiki, yoksa audi yi satamazlar. Gerci bi-xenon a ek olarak Adaptive Front Light-system, buyuk ekran yol bilgisayari vs falan ibiza da, leon da yurt dışında opsiyon olarak olan seyler var. turkiye ye gelen donanım secenekleri mi bunlar onu bilmiyorum.

Exeo dediğin zaten eski kasa A4. Benziyor falan değil, direk o, ön arka tamponlar değişerek tipi seat olmuş, içinde de malzeme kalitesini düşürmüşlerdir. tamam işte...klasik bi volkswagen grup segmentasyon örneği...

Yeni ibiza da fotoğraflarda güzel duruyor. İçinin plastiği leon dan da kötü...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...