Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefon tavsiyesi


Privhunter

Öne çıkan mesajlar

beyler emektar d900i'm 12. ayında gittiği 9. kez servisten geri dönememiştir. (üst kapağı açarken fırladı 2 ye bölündü telefon :D) adamlar zaten şuanki satış fiyatı 200 lira olan telefon için 100$ + kdv + 20 lira servis ücreti dedi .. bsgt dedim ve çıktım. Yarın kesin bi telefon almam lazım çünkü eski telefonum kendi kendini kapatıp açıyor kafasına göre sinirden bunuda parçalıycam..

çok telefon parçalayan biri değilim ama d900'de bi cenabetlik vardı..(kum girdi, ekran kırıldı, tuş takımı fırladı, tekrar ekran kırıldı, hoparlörleri bozuldu, suya düştü, ikiye bölündü..)

iphone almayı düşünüyorum ama bu pil ömrü topaçını görünce hafiften tırsmadım deil. Zaten şuanki itouch ımı 2 günde bi şarj ediyorum. Belirlerdiğim bi fiyat aralığı yok hepsi olur hacı. Ya şöyle geniş bi hafzası olsun 2-3K şarkı depolasın, menü geçişleri hızlı olsun birde rahat mesaj yazılsın yeter. kamera o kadar önemli deil 2-3 Mp kafi.

ne alsam pati ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla i phone da ekrani kirarsan yattara, ona gore adam gibi kullan telefonunu =)

ya da ucuz telefonlarla idare et. muzik dinliyosan bol bol xpress music 5310 falan war ucuza, ince $ik telefon, 4 luk kart da takilabiliyor sanirim. 2mp kamerasi da war, ozel ses cipi war. pili x saat gider. En onemli ozelligi de bana kalirsa ince ve kucuk olmasi.

Hatta hepsiburada da 320 lira.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ipod touch u şimdiye kadar kırmadıysan iphone'u da kırmazsın diye düşünüyorum. gönül rahatlığıyla al derim yani.

5800 xpressmusic te olabilir. ama touch tan alıştığın menü sistemine devam ederdim ben olsam, iphone alırdım herhalde.

ve hatta ipod touch u da satışa çıkar 2. el bölümünde, bayağı bi talip çıkar diye düşündüm bi an. çıkarcıyım galiba dsfsdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...