D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Oyuna girdim Alfarımı yaratıp ayarları yapıyordum server kapatıldı :P Ping 150-200 dü
apple Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 D@rkwish said: Oyuna girdim Alfarımı yaratıp ayarları yapıyordum server kapatıldı :P Ping 150-200 dü sonunda :) artık haberler sende bakalım oyundaki gelisim sureci nasıl olcak merakla bekliyorum :)
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Valla timezone u US yaptık GMT-6 sorna gittim makinanın language i ingilizce yaptım nerede yaşıyorsun u belirttiğin yeri US yaptım non unicode programların dilinide ingilizce yaptım sonra oyunun patchini indirdim bugün girebildim ama patch den mi yaptığım değişikliktenmi bilmiyorum :P Oyunla ilgili gelişmeleri bildiriceğim bir başlık açıcam zaten az sonra merak etmeyin :) Şu an serverlar kapalı gerçi pek bir şey yapamadım bi 10 dk felan ayar yapmak lazım ekran için vs :)
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Durumun nedir senin Cuce preorder mı onaylanmadı?
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 makinem bozuk hala, hıcbısey yapamıyorum. eski i laptoptayım patiye ram yetmiyo falan
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 "patiye ram yetmiyo" ahah durum vahimmiş gerçekten kolay gelsin sana inşallah girebilirsin oyuna yakın zamanda :)
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 şimdi biz bu oyunun free-trial'ini oynayabilcek miyiz? daha doğrusu Free-Trial diye birşey olacak mı?
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Official bir açıklama/bilgi verilmedi free trial ile ilgili. Benim tahminim şu anda almak için sırada bekleyen insanların çoğu aldıktan toplamda birkaç server açtıktan sonra o tarz bir uygulamaya geçiceklerdir yeni oyuncu çekmek için.
Öne çıkan mesajlar