deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Şu an oyuna girmeye çalışıyorum da serverleri göremiyorum. (rampage bg'de olanları göremiyorum sanırım) Bir kısmına erişebiliyorum fakat acayip bir hata veriyor önce, çin ve rus server seçeneklerini de görebiliyorum işin ilginci. Benden başka bu problemle uğraşan var mı şu an? İki acc.la denedim ikisinde de aynı problemle karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 interfaceglueXMLgluetemplates.lua: 268: attempt to index local 'tab' (a nil value) Hata da buymuş. WTF ve interface klasörlerini silip yeniden denedim ama fayda etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ühü lan gecenin şu saatinde olacak iş mi bu? UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ben de benzer bir hata aliyorum bunun yanisira bloodfeather haric baya serveri gorebiliyorum pvp server listesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 O zaman rampage bg çökmüş diyebiliriz hehe. Yatayım ben, yüksek tansiyon varmış bu yaşımda başım dönüyor haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 az önce login oldum hiç sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar