capul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Nerde black temple trailerı nerde bu trailer şimdi... Ve o yürüyen çiçekleri tekrar görünce WoWu bırakmış olduğuma şükrettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 wowu bıraktın ama bırakamadın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Valla trailer bence de BT, Sunwell'in falan yanında sönük kalmış. Hani tanıdık bir yüz yok diye de olabilir (tanıdıktan kastım illidan, KJ gibi eski WC serilerinden aşina oldugumuz isimler) ayrıca baya bir agresifsin bugun toggie. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 capul said: Ve o yürüyen çiçekleri tekrar görünce WoWu bırakmış olduğuma şükrettim... rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aente said: abi 1650x1050 spell grafikler ortalama bazıları low bile yani, particular light mıdır nedir kapalı daha ne yapayım hd4850 var dual core var 2gb ram var. yetmesi gerekir yani Triple buffer felan açık dimi? yada bi Screenshot alıp göndersen ona göre şunu böyle bunu böyle yap diyebilsem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar