SbNN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 [hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 kılıcım nerden beniim[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 şaka gibi...[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hadi canım bu adam mı karı seviyo ? çocuklar korkar ayrıca senden ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: jankis, 06 Şubat 2003 22:27 tarihinde demiş ki: hadi canım bu adam mı karı seviyo ? çocuklar korkar ayrıca senden ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. ne karı sevmesi yaaa!!!![hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 öbür topic te öle okudum kar geliyo başlığında[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: _NoelBaba_, 06 Şubat 2003 22:14 tarihinde demiş ki: ben okullar tatil olsun dmiyom ben başlı başına kardan hoşlanıyom...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! ahan da[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben kadın anlamında karı diyon sandım beee[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 demek ki o anlamda da sevion çünkü bu adam mı karı seviyo diyince ilk aklına gelen şey oysa ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Eheh noelbabanın gizli zevkleri tek tek ortaya çıkıyo :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 lol geçen açıklandı ya zati noelbaba sıska bi herifin tekiymiş ve sıcak bi yerde yaşıyomuş[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Biraz deiştirdim kendimi...ACDSee[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!![Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 06 Şubat 2003 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 valla senin desktopa link verince forumdan gözükmez be güzelim sadece sen görürsün :-)))[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 masaustune koydun galiba resmini :)[hline]Mekteb-i Sultani King of Chaos
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Muhaha pepeleğe gelidiğimden beri görüpte en çok eğlendiğim şey my computerdan buraya konulmaya çalışan resimler ehehye[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Sen onca uğraş karizma yap sonra bir hatada hepsi pıssss. Çok yazık valla :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: fedaykin, 06 Şubat 2003 23:01 tarihinde demiş ki: Sen onca uğraş karizma yap sonra bir hatada hepsi pıssss. Çok yazık valla :-P[hline] [/url] Ehehe +1[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 NErden biliyorum aynısı benim başıma seni yakalamaya çalışırken geldi eheh karima Nazgul resminin adresi yerine yanlış adres koydum eheh sonra üstüjne bide Nazgul resmi yerine koca bi X çıkınca iyice dağıldım artık hiç katil havası kalmadı :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon [Bu mesaj Ardeth tarafından 06 Şubat 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ahh ahh şu bendeki egzantiriklik-egzotiklik başkasında varmı? Güzel nick:EgzotikManda[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 EgzotikPanda'da olabilir :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bi ara benim imzadaki resim yerine reklam cikiyodu :D[hline]Mekteb-i Sultani King of Chaos
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 uaahaha ben yanlış anlamışım o zaman. Sen o nazulu bana benzetiyorsun sandım ondan bende resmim budur diye diğerini yolladım :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Yok ordaki benden başkası olamaz kılıcıda vardı zaten[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: fedaykin, 06 Şubat 2003 23:07 tarihinde demiş ki: uaahaha ben yanlış anlamışım o zaman. Sen o nazulu bana benzetiyorsun sandım ondan bende resmim budur diye diğerini yolladım :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Ne diyon laaaaa[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 o laf ardeth'eydi gülüm sana değil, hemen atlama[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
Öne çıkan mesajlar