Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aha bu da ben

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Mesaj tarihi:
hadi canım
bu adam mı karı seviyo ?
çocuklar korkar ayrıca senden ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 06 Şubat 2003 22:27 tarihinde demiş ki:
hadi canım
bu adam mı karı seviyo ?
çocuklar korkar ayrıca senden ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.

ne karı sevmesi yaaa!!!![hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Mesaj tarihi:
öbür topic te öle okudum
kar geliyo başlığında[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
said:
_NoelBaba_, 06 Şubat 2003 22:14 tarihinde demiş ki:
ben okullar tatil olsun dmiyom ben başlı başına kardan hoşlanıyom...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!

ahan da[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
ben kadın anlamında karı diyon sandım beee[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Mesaj tarihi:
demek ki o anlamda da sevion

çünkü bu adam mı karı seviyo diyince ilk aklına gelen şey oysa ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
Eheh noelbabanın gizli zevkleri tek tek ortaya çıkıyo :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Mesaj tarihi:
lol
geçen açıklandı ya zati noelbaba sıska bi herifin tekiymiş ve sıcak bi yerde yaşıyomuş[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:

Biraz deiştirdim kendimi...ACDSee[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!

[Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 06 Şubat 2003 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Muhaha pepeleğe gelidiğimden beri görüpte en çok eğlendiğim şey my computerdan buraya konulmaya çalışan resimler ehehye[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 06 Şubat 2003 23:01 tarihinde demiş ki:
Sen onca uğraş karizma yap sonra bir hatada hepsi pıssss. Çok yazık valla :-P[hline]
[/url]

Ehehe +1[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
NErden biliyorum aynısı benim başıma seni yakalamaya çalışırken geldi eheh karima Nazgul resminin adresi yerine yanlış adres koydum eheh sonra üstüjne bide Nazgul resmi yerine koca bi X çıkınca iyice dağıldım artık hiç katil havası kalmadı :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj Ardeth tarafından 06 Şubat 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahh ahh şu bendeki egzantiriklik-egzotiklik başkasında varmı?
Güzel nick:EgzotikManda[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Mesaj tarihi:
Yok ordaki benden başkası olamaz kılıcıda vardı zaten[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 06 Şubat 2003 23:07 tarihinde demiş ki:
uaahaha ben yanlış anlamışım o zaman. Sen o nazulu bana benzetiyorsun sandım ondan bende resmim budur diye diğerini yolladım :-)[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz

Ne diyon laaaaa[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
  • Yeni Oluştur...