Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Oh bee saçları kestirdim rahatladım ya... Tamam az da olsa bok gibi oldm ama rahatladım ya Herkes kestirsin saçlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 alışıyo insan yavaş yavaş kısa saça ben de saçımı kestirdikten sonra 1 ay naaptım ben modunda takılmıştım da sonra daha iyi gelmeye başladı kısa saç güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Ben herşeyi garantiye aldım şapka aldım ve gerekrse şapkayla dolaşcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yok yaw, şapkaya ne gerek var alışırsın 3-5 güne. hem şapka saç döker kepek yapar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kestirmeyin şu saçlarınızı yea uzun saç iyidir. hatta bonus^^ ama yakışanı var yakışmayanı var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bana yakışıyomuydu? afjsjfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 uzun saç kalmadı artık ya pek. yani eskiden cok uzatan olurdu ama son yıllarda iyice azaldı. artı bakımı falanda cok zor, jöle sürsen kepek yapıyo. e köpük sıksan o da aynı kapıya çıkıyo, eh zaten uzun saçın daha kolay kopup döküldüğünü yazmaya bile gerek yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 oha bi de bonus muydun? aferin. nası kıyıyosunuz o saclara yahu. ayrıca jöle(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ben mutluyum uzun saçlarımla. iyice bakmayı da öğrendim artık, iyi oldu ama her an kestirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 İşte bonustum bi ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 iyi yapmışsın. bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bende yeni kestirdim yağmurlu günlerde beynin donucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 saçımı 15 dkdan fazla toplu tutarsam açınca ben gidiyorum kaptan mağra adamı geliyor. bunun nesi estetik şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bende iyi yaptığımı düşünüyorum bi ara yeni haliyle foto koyarım alışırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 aynı benim de öyle oluyodu. vıcık vıcık saç kremi aldım bi tane. sürüyüorum onu, hiç kabarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 koysana yeni foto, az dalga geçelim sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Yazık etmişsin saçlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bluetooth şeysi bozuldu yoksa çeker koyardım gülerdik biraz ama çekemiyorum maalesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kısa saç iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Ya şuanda kısa ve düz olsa çok güzel olcakta düz değil sinir oluyorm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 demekki yeterince kısa kestirmedin, iyice kısaltırsan zenci bile olsan düz olur:D fazla yamuk bir kafan yoksa kısa saçta gayet iyi duruyo. ama alışman gerek tabii bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Düz saç da belalı oluyor. anında yaglanıyor mesela. hatta öyle ki "aaa jöle mi sürdün??" diyebiliyor insanlar. ama hala kestirmiyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kotu olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Eski foto drammış,her şekil daha iyi olmuştur hadi hayırlı traşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bitek süper saçlarım olduğu için şanslıyım maşallah :D sdf kısacık oh mis dedim ya yarın hepsi dökülür bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar