Atsumichi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bende sorim sorumu. şu lens satan sitelerden gözümüzün numarasına göre nası lens alıcaz ? bizi ilgilendiren dioptri yazanmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 forgiver said: en güncel konuyu upluyorum aklıma bişey takıldı, şimdi ben lensin hergün çıkartılıp takılması daha iyidir fikrindeydim aylık, haftalık lens filan da var, o kadar kalır mı gözde diyordum hergün tak çıkar yapınca mı daha fazla zararı mı olur yoksa uzun süre kalmasının mı karar veremedim Aylık, haftalık ve günlük lensler, lensin ömrünü belirtiyor. Yani aylık lensi bir ay kullandıktan sonra atar, yenisini alırsın. Her gün çıkartılıp takılması tabi ki göz sağlığı açısından iyidir. Atsumichi said: bende sorim sorumu. şu lens satan sitelerden gözümüzün numarasına göre nası lens alıcaz ? bizi ilgilendiren dioptri yazanmı ?? Eğer ilk defa lens alıcaksan bir doktora danış. Gözün eğriliğinin ölçülmesi lazım ki ona göre lens alırsın. Rastgele BC seçip aldığın lenslerle rahat edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 benim lensim sorun yaratmaya başladı. kuruyor kabarıyor. sağ gözümde çok sorun yoksa sol gözümde oluyor. sanırım gözüm artık lens i kabul etmemeye başladı. gözlük alcez heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bende bir soru sorucam lenslerle ilgili, soflens 38 kullanıyordum yeni bitti hiç memnun deildim, 3 4 saat kullanımdan sonra kızarma batma filan yapıyordu.acuvue oasys , cuba vision'un N&D ve air optix aqua ları çok güzel hem su oranları düşük hem hava gecirgenligi diğer lenslere göre cok yüksek, ama benim göz capı 8.7, 8,6 captaki lensleri kullanamazmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hacılar ben onu bunu bilmem de, lens gözümde biraz batma yapıyordu, bir süre sonra kuruyordu falan doktora gittim. gözler sağlam kuruma için göz damlası vericem dedi, refresh diye bi göz damlası verdi, harika bişi. kurumadanb şikayet eden varsa mutlaka tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 göz damlaları çok feminen, direk lens solüsyonu şişesini dikcen kafaya göze -- acuvue lerin çapları büyüktür yazıyor internet satış sitelerinde, kullanırsın, 8.6 - 9.0 değil mi çaplar genelde, gözünde sıkma olursa dar geliyodur deneye debilirsin --- biraz daha açayım bende bari kendi sorumu hergün takıp çıkartarak gözde daha çok vakum etkisi olmaz mı hep durursa göz yaşı yalan olur dengesi yok galiba bu olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bende de optifree var lens solüsyonu doktora onu dedim hacı ben bunu dikiyorum gözüme bütün gece kral oluyorsun diye ama eleman olm solüsyonun harcama git göz damlası yazdım aha dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bu arada acuvue oasys denedim, nasıl takıyosunuz abi bunu, purevision'dan bariz daha kötü bence. özellikle astigmat için olanı çok rahatsız etti beni. bc 8.4 üretiliyormuş sadece ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar