Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lens markası

sh3lal3s

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:

en güncel konuyu upluyorum

aklıma bişey takıldı, şimdi ben lensin hergün çıkartılıp takılması daha iyidir fikrindeydim
aylık, haftalık lens filan da var, o kadar kalır mı gözde diyordum
hergün tak çıkar yapınca mı daha fazla zararı mı olur yoksa uzun süre kalmasının mı
karar veremedim

Aylık, haftalık ve günlük lensler, lensin ömrünü belirtiyor. Yani aylık lensi bir ay kullandıktan sonra atar, yenisini alırsın. Her gün çıkartılıp takılması tabi ki göz sağlığı açısından iyidir.

Atsumichi said:

bende sorim sorumu. şu lens satan sitelerden gözümüzün numarasına göre nası lens alıcaz ?

bizi ilgilendiren dioptri yazanmı ??

Eğer ilk defa lens alıcaksan bir doktora danış. Gözün eğriliğinin ölçülmesi lazım ki ona göre lens alırsın. Rastgele BC seçip aldığın lenslerle rahat edemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

bende bir soru sorucam lenslerle ilgili, soflens 38 kullanıyordum yeni bitti hiç memnun deildim, 3 4 saat kullanımdan sonra kızarma batma filan yapıyordu.acuvue oasys , cuba vision'un N&D ve air optix aqua ları çok güzel hem su oranları düşük hem hava gecirgenligi diğer lenslere göre cok yüksek, ama benim göz capı 8.7, 8,6 captaki lensleri kullanamazmıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

göz damlaları çok feminen, direk lens solüsyonu şişesini dikcen kafaya göze

--

acuvue lerin çapları büyüktür yazıyor internet satış sitelerinde, kullanırsın, 8.6 - 9.0 değil mi çaplar genelde, gözünde sıkma olursa dar geliyodur deneye debilirsin

---
biraz daha açayım bende bari kendi sorumu
hergün takıp çıkartarak gözde daha çok vakum etkisi olmaz mı
hep durursa göz yaşı yalan olur
dengesi yok galiba bu olayın
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...