Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 24.02.2008 de saat & saatten alınmıstır. 2 yıllık garantisi devam etmektedir. camında etrafında herhangi bir tek cizik vs yoktur. kayışı deri kayıs oldugu icin iç tarafında yıpranma vardır, dısardan gozukmemektedir. kayıs degistirmek isteyen olursa orjinal armani kayış fiyatı 64 ytldir. yada 110 ytl ye metal kayışları var uygun olan. kutusu, faturası,garanti belgesi kıtapcıkları fılan herseyıyle durmakta. baya beğenerek ve genelde gorenlerınde baya beğendigi sade ve şık bir saattir. yeni seiko saat hediye geldi, o yuzden satıyorum. 639 milyon suan saat&saat fiyatı. 300 milyon istiyorum, satıstan sora herhangı bı sorun vs cıkarsa kolayca ulasabilirsiniz, malum burdayiz :) fıyat hakkında sıkıntısı olan varsa mumkunse yorum yazmasın, cunku piyasadaki 1e1 çakmacıların gidip sıfır orjinal 200 ytl sattıgı saatlerden değildir. http://www.saatvesaat.in/urun.asp?id=13150&urun=Emporio+Armani+AR0540 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 hacı dayı gsl saatmiş bariz.. almayı düşünüyorum da kafama bişey takıldı; 2. resimde, ortada emporio armani yazarkene üstteki simgede GA var.. emporio mu giorgio mu? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 admin açmış sticky yapabilirim asdg güzel saatmiş bide ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 metal kayis seceneklerini gorebilicegimiz bi site varmi malum surekli taktigin zaman deri koku yapio rahatsiz oluyorum harikaymis saat btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 valla site bilmiyorum inan, ama abartı buyuk kayıslar bu saate yakısmaz cok orta boy bi metal kayıs bakman lazım. bu arada 1 sene kullandım ben, herhangi bi koku olmadi kayısta. emporio sorusunu bılmıyorum ama tum saatlerinde GA logosu zaten var armanının. ama yazı olarak emporio, saat ayarlama zamazıngosunda ise EA baskısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 anladim GA logosuna takilmayin armani exchange var bide armani var baskada yok armani exchange ucuz olan yani daha ucuz olan tabikide ucuz deil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 guzelmis saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 allah sahibine bağışlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bi up diyim 250 oldu. yeni saat geldi duruyo bu boyle evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 düşünüyorum ama daha düşüğe inerse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Dostum takas düşünür müsün? http://www.findwatches.co.uk/images/z_F-91W-1XY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 iyi de bu takasta sen cok daha karli cikiyosun, arka isigi var bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Dostum satış baltalamayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 şükrü, adam maraşta bundan baska saat gormedigi icin yapcak bisi yok. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 saati yoksa, dondurma yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 takas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 yok saatim var takaslasam gene aynı sey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 takasla, sonra sat hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar