Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Buyse said: bu mevkilerdeki insanların böyle kolayca intihar edeceklerine inanmıyorum. lol android onlar etten kemikten insan degil WTB skynet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 abi 10 yıl boyunca özel harekat dairesi başkanlıgı yapacaksın sonra kredi kartı borcu sevgilim beni terketti gibi uyduruk sebeplerden intihar edeceksin. evet onlar insan değil. özel harekat dairesi bu ülkedeki en önemli kurumlardan birisi onun başkanlıgını 10 sene yapan birisi de uyduruk bir sebepten intihar etmez, böyle bir olay yaşandıysa da şüpheyle yaklaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 http://tbn3.google.com/images?q=tbn:PsxniQB1WtcC5M:http://www.blackraiser.com/redoubt/bodies.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Cons said: belli sağ elinle heallıyosun. ZUHAHA hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sağla da solla da tetik çekilir be.. hadi uzak mesafe olsa neyse.. sağlağım normalde. ama dartı falan solla atabilirim mesela ben, gidişi daha keskin ve sert oluyor ama zor anda 19*3 vurman gerekirse altları solla daha rahat vuruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 O kadar oyun oynuyosunuz; saglak vardir, solak vardir, ambidex vardir. Tabi TR'de ambidex'in karsiligi olmadigi icin mavi ekran cikiyor insanlarin kafasinda. Ben de her iki elimi kullanirim; mutfakta dograrken hele cok yararli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 abi tetik çekilir çekilmesine de silah tepiyor ya, kontrolü ters elle daha zor olur. adam da galiba onu kastetmiş sağ eliyle intihar etmiş olamaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 CSI paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 abi sag elimi kullaniyorum ama sol elle ates etmek cok zor olsa gerek. bi ara poligonda deneme yapmistim, sikko 7.65 bilem tepiyo. 9 luk baya tepiyo. ama yine de gercekci olmak gerekirse; adam sag elini kullanmistir cunku surucu koltugunda oturuyor. sol tarafinda kapali pencere var, mecbur sagdan dayayacak silahi kafasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 polis müdürü arkadaşı hem olay esnasında yanında değilmiş hem de olay şöyle oldu diye ifade vermiş. arabası kara saplanmış onu çıkartamayınca aşağı inmiş arabadan, o arada silahı kara düşmüş. onu da alırken sinirlenip ulan tüm herşey benim başıma geliyor diyip başına ateş etmiş. haberlerde falan böyle diyorlar. nasıl iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 oha yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Buyse said: arabası kara saplanmış onu çıkartamayınca aşağı inmiş arabadan, o arada silahı kara düşmüş. onu da alırken sinirlenip ulan tüm herşey benim başıma geliyor diyip başına ateş etmiş. haberlerde falan böyle diyorlar. nasıl iş anlamadım yok artık ornitorenkler gelip öldürmüş deselerdi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 said: İddialara göre yemeğin ardından işadamı Seyit A., ile birlikte, Dikmen Keklikpınarı 50. caddeye gelen Oktay'ın aracı çamura saplandı. Aracından çıkan Oktay ve arkadaşı arabayı çamurdan çıkarmak isterken Oktay'ın tabancası yere düştü. Buna sinirlenen Oktay, "Tüm aksilikler beni buluyor" diyerek Smit Wesson marka tabancasını sağ şakağına dayayıp tetiğe bastı. Bu sırada, Behçet Oktay'ın yanında bulunan arkadaşı, hemen 155'i aradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ornitorenk diyorum ben, çamurlu arazilerde yaşarlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ben sağ el kullanıyorum ; ama topla sol ayakla vuruyorum mesela. saati de ters kola takarım. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Buyse said: said: İddialara göre yemeğin ardından işadamı Seyit A., ile birlikte, Dikmen Keklikpınarı 50. caddeye gelen Oktay'ın aracı çamura saplandı. Aracından çıkan Oktay ve arkadaşı arabayı çamurdan çıkarmak isterken Oktay'ın tabancası yere düştü. Buna sinirlenen Oktay, "Tüm aksilikler beni buluyor" diyerek Smit Wesson marka tabancasını sağ şakağına dayayıp tetiğe bastı. Bu sırada, Behçet Oktay'ın yanında bulunan arkadaşı, hemen 155'i aradı. sol eliyle sağ şakağına dayayıp intihar mı etmiş arabası çamura girdi diye? lololol üzgünüm ama olmamış. ya hikaye yalan ya da bildiin vurulmuş adam :p düşünsene ayağın takılıp yere düşüyosun "hay ulan böle işin" diyip sağ ayağın ile kendini sol böbreğinden vurup ölüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 lan benmi çok film izliyorum yoksa sizmi annamadınız ! adam öldürülmüş..intihar süsü verilmiş..oda yanlş eline verilmiş.. yakında çıkar kokusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Cok fazla kurtlar vadisi izlemekten oluyor bunlar... Tabi suikastse bile kimse bu mevkide birinin suikaste kurban gittigini aciklayamayacagi icin kayitlara farkli gecirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 eisenheim said: lan benmi çok film izliyorum yoksa sizmi annamadınız ! adam öldürülmüş..intihar süsü verilmiş..oda yanlş eline verilmiş.. yakında çıkar kokusu.. OHA HAKKATEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 telefonla konuşuyodur ya da başka birşey vardır sol elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sol elinde araba varmis, camurdan cikariyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Esh said: abi sag elimi kullaniyorum ama sol elle ates etmek cok zor olsa gerek. bi ara poligonda deneme yapmistim, sikko 7.65 bilem tepiyo. 9 luk baya tepiyo. ama yine de gercekci olmak gerekirse; adam sag elini kullanmistir cunku surucu koltugunda oturuyor. sol tarafinda kapali pencere var, mecbur sagdan dayayacak silahi kafasina. 9 luk cidden ters ele çok tepiyor yani incitebiliyosunuz kendinizi ; ama sonuçta ciddi bir sinir ile intihar etmiş. Bence fark etmemiştir o sinirle sol eli ile alıp silahı direk kafasına sıkmış olabilir. Bu yüzden tepmesinin bi anlamı kalmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 I know Behcet, He couldn't kill even a fly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ayrıca bu konular benim alanım biliyorsunuz. oh no.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar