Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Behçet sağ eliyle intihar etmiş olamaz"

Horizon

Öne çıkan mesajlar

abi 10 yıl boyunca özel harekat dairesi başkanlıgı yapacaksın sonra kredi kartı borcu sevgilim beni terketti gibi uyduruk sebeplerden intihar edeceksin. evet onlar insan değil. özel harekat dairesi bu ülkedeki en önemli kurumlardan birisi onun başkanlıgını 10 sene yapan birisi de uyduruk bir sebepten intihar etmez, böyle bir olay yaşandıysa da şüpheyle yaklaşılır.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sag elimi kullaniyorum ama sol elle ates etmek cok zor olsa gerek. bi ara poligonda deneme yapmistim, sikko 7.65 bilem tepiyo. 9 luk baya tepiyo.

ama yine de gercekci olmak gerekirse; adam sag elini kullanmistir cunku surucu koltugunda oturuyor. sol tarafinda kapali pencere var, mecbur sagdan dayayacak silahi kafasina.
Sosyal ağlarda paylaş

polis müdürü arkadaşı hem olay esnasında yanında değilmiş hem de olay şöyle oldu diye ifade vermiş.

arabası kara saplanmış onu çıkartamayınca aşağı inmiş arabadan, o arada silahı kara düşmüş. onu da alırken sinirlenip ulan tüm herşey benim başıma geliyor diyip başına ateş etmiş. haberlerde falan böyle diyorlar. nasıl iş anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
arabası kara saplanmış onu çıkartamayınca aşağı inmiş arabadan, o arada silahı kara düşmüş. onu da alırken sinirlenip ulan tüm herşey benim başıma geliyor diyip başına ateş etmiş. haberlerde falan böyle diyorlar. nasıl iş anlamadım

yok artık ornitorenkler gelip öldürmüş deselerdi bari
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İddialara göre yemeğin ardından işadamı Seyit A., ile birlikte, Dikmen Keklikpınarı 50. caddeye gelen Oktay'ın aracı çamura saplandı. Aracından çıkan Oktay ve arkadaşı arabayı çamurdan çıkarmak isterken Oktay'ın tabancası yere düştü. Buna sinirlenen Oktay, "Tüm aksilikler beni buluyor" diyerek Smit Wesson marka tabancasını sağ şakağına dayayıp tetiğe bastı. Bu sırada, Behçet Oktay'ın yanında bulunan arkadaşı, hemen 155'i aradı.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
said:
İddialara göre yemeğin ardından işadamı Seyit A., ile birlikte, Dikmen Keklikpınarı 50. caddeye gelen Oktay'ın aracı çamura saplandı. Aracından çıkan Oktay ve arkadaşı arabayı çamurdan çıkarmak isterken Oktay'ın tabancası yere düştü. Buna sinirlenen Oktay, "Tüm aksilikler beni buluyor" diyerek Smit Wesson marka tabancasını sağ şakağına dayayıp tetiğe bastı. Bu sırada, Behçet Oktay'ın yanında bulunan arkadaşı, hemen 155'i aradı.

sol eliyle sağ şakağına dayayıp intihar mı etmiş arabası çamura girdi diye?

lololol üzgünüm ama olmamış. ya hikaye yalan ya da bildiin vurulmuş adam :p

düşünsene ayağın takılıp yere düşüyosun "hay ulan böle işin" diyip sağ ayağın ile kendini sol böbreğinden vurup ölüyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:
abi sag elimi kullaniyorum ama sol elle ates etmek cok zor olsa gerek. bi ara poligonda deneme yapmistim, sikko 7.65 bilem tepiyo. 9 luk baya tepiyo.

ama yine de gercekci olmak gerekirse; adam sag elini kullanmistir cunku surucu koltugunda oturuyor. sol tarafinda kapali pencere var, mecbur sagdan dayayacak silahi kafasina.

9 luk cidden ters ele çok tepiyor yani incitebiliyosunuz kendinizi ; ama sonuçta ciddi bir sinir ile intihar etmiş. Bence fark etmemiştir o sinirle sol eli ile alıp silahı direk kafasına sıkmış olabilir. Bu yüzden tepmesinin bi anlamı kalmaz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...