Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman sizin için ne ifade ediyor ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaen böle kominist genç faln deilim ama gerçekten cevabımm şu:
kapitalist dünya düzenini yani beni başka bir hayata yaşamaya zorlayan paranın bi bakıma sadet hgetirdiği günümüzü[signature][hline]bornozlu canavar
Mesaj tarihi:
zaman bi düşman bence
geçememsi gerektiği zaman geçer geçmesi istediği zaman geçmez hayatımızı kısıtlar ve üzene girip baikalrıan uymaya zorlar[signature][hline]bornozlu canavar
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 17 Mayıs 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
nakit.

+1 hatta +99999999[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
her saniye = benden çalınan uyku
benden çalınanan her uyku = benden çalınan pati zamanı.

yani denklemi kurarsak her saniye= benden çalınana pati zamanı[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
valla ciddi cevaplar için teşekkürler. arada birkaç da olsa ciddi cevap var işime yaradı.(özellikle Deamon sağol) (bu konu hakkında milletin ne düşündüğü hakkında birşeyler yapıcamda). devam yazmaya sağolun[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
zaman benim icin matura yazililarinda almanca'da onume verilen 3 konudan 2.si ve benim hakkinda 800 kelimelik bir kompozisyon yazdigim bir konu

ironiktir o yuzden severim kendisini :P[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk)
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
ne rastlantı bende yazıcam aynı konudan :P , bi 800 lik kelimelik daha döktürsen şuraya doggy kardeş be =)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
zaman...
en sadık dostum ve en engellenemez düşmanım[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
Tek yünlü bir otoyol. Sol şerit en hızlısı, ortalar orta ve en sağ da trafiğin en yavaş aktığı şerit . Ama mesafe aynı. Kimileri sağ şeritte sıkılıp şarampole atar kendini. Ben de düşündüm bi ara.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.
Mesaj tarihi:
Şimdiki zamanın geçmiş zaman olmasını sağlayan bir güç olarak düşünülen olayların birbirini tersinemez mükemmellikte izlediği sonsuz bir ortam olarak kabul edilen kesintisiz hareket..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
azman kelimesinin bir çeşit komplex bileşeni
*BÖRK*[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
  • Yeni Oluştur...