Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman sizin için ne ifade ediyor ?

Predator

Öne çıkan mesajlar

said:
fizban, 17 Mayıs 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
nakit.

+1 hatta +99999999[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

valla ciddi cevaplar için teşekkürler. arada birkaç da olsa ciddi cevap var işime yaradı.(özellikle Deamon sağol) (bu konu hakkında milletin ne düşündüğü hakkında birşeyler yapıcamda). devam yazmaya sağolun[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

zaman benim icin matura yazililarinda almanca'da onume verilen 3 konudan 2.si ve benim hakkinda 800 kelimelik bir kompozisyon yazdigim bir konu

ironiktir o yuzden severim kendisini :P[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk)
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

ne rastlantı bende yazıcam aynı konudan :P , bi 800 lik kelimelik daha döktürsen şuraya doggy kardeş be =)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

zaman...
en sadık dostum ve en engellenemez düşmanım[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...