Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 işte o da kötü olmuş diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bence de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 oha süper olmuş. ama e serisi keşke coupe olmasaydı ya, şimdi bu durumda clk komple kalktı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Yine başarılı... Ben yeni çıkan her Mercedes-Benz modelini ilk gördüğümde bi türlü beğenemiyorum, çünkü eskisi bana göre yenisini görene kadar en iyisi oluyor, bi süre yadırgıyorum sonra yavaş yavaş daha iyisi olduğunu anlamaya başlıyorum bunu bi kaç arkadaşımda ifade etti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Greeny said: oha süper olmuş. ama e serisi keşke coupe olmasaydı ya, şimdi bu durumda clk komple kalktı mı ? eskiden böleydi aslında merc modelleri. clk falan kalkmadı, o sadece bi ilüzyon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 müthiş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 olmamis, hyundai, honda gibi yapmislar arabayi, mercedes havasi kalmamis arabada. ama ici guzel de ici guzel olsa ne yazar, hepsinin ici guzel artik, disardan bence hic mercedes gibi durmuyor dedigim gibi sanki hyundai gibi duruyor. olmamis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hyundai ne alaka hiç benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 arka farlar e classta da oldugu gibi direk hyundai genesis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ya bu almanlarda hyundai'dan çala çala bir hal oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mercedeste ciddi bi doğu özentiliği var. Yeni ML serisi de bildiğin Kia sorento mesela. ama neden kore malı arabalara özeniyorlar ben anlamıyorum. "Aaa kia ların tasarımı MÜTHİİİİŞ ama kalitesizler malesef. keşke aynı tasarımda daha kaliteli bi araç olsa" diyen bi pazar mı var benim bilmediğim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Gerçeği daha şıkmış la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ben biraz üşendim de, yinede bikaç foto koyayım.. Fuar fotoğraflarında daha hoş görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Gözüm alışınca beğenmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bence sokakta görünce dibimiz düşer yine. Hep öyle oluyor. Yalnız Mercedes'in yeni nesil konsol ve direksiyon tasarımlarına olan nefretim aynen devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Selam, Kafamdaki lüks imajı daha yumuşak hatları çağrıştırdığından dolayı, bu tasarım bana E serisi gibi gelmiyor bir türlü : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Vodan said: Bence sokakta görünce dibimiz düşer yine. Hep öyle oluyor. Yalnız Mercedes'in yeni nesil konsol ve direksiyon tasarımlarına olan nefretim aynen devam ediyor. konsol gene bi nebze de, direksiyon ne öyle ya? çok mu düşündüler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 @para boyle dersin sonra heralde holstein okuzunun arabaya cevrilmis hali olan a6 ve a8 i begenirsin. ince hatmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Selam, Evet beğenirim. Eski 7 serisini de beğenirim. Gövdedeki sert çizgiler benim zevkime uygun değil. Öküz veya eşşek hiç fark etmez, buna uygun hangi tasarım varsa hoşuma gider. İlla Mercedes yaptı diye sert çizgili tasarımları beğenmek mi zorundayım? Bazen çok manasız sözler sarf ediliyor! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Selam, Beğendiğim C kasalar: Zevk kısmında takılınmasına anlam veremiyorum. Gönül benim, otada boka da... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 mercedes ve digerleri +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar