korkak_adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 arkadaşlar nette bildiğiniz logo bank varmı ? yani firmaların logo larını bulabileceğim ? şu an PROFILO nun logosunu arıyorum, ama profilo olmasada olabilir. başka logo ları toptan barındıran, hatta freehand formatında barındıran siteler biliyo musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 google'ın grafik arama motoru çok iyi birşey ne ararsam çıkıyor onu bir dene..[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bende güzel bir avatar arıyorum nbl için :D[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -BuKülTablasıKaçıncıKezYattıSigaraAltına?SöyleHerNefesteKaçAdımYanaştımTahtıma? BıkıktınHaldenAnlamazlarOrdusuylaAynıYereTıkıktınSancılarınaKarşıSenYıkıktınHepBatıktın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korkak_adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 google da ai yani yani photoshop yada freehand için olan logolar yok.. jpeg şeklinde, jpeg olduğu içinde kullanışsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 fh dosyası olarak logo bulman neredeyse imkansız. kendin uğraşman gerekiyor. bu konuda da görsel sanatlar bölümünden, horace'tan yardım alabilirsin[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar