korkak_adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 arkadaşlar nette bildiğiniz logo bank varmı ? yani firmaların logo larını bulabileceğim ? şu an PROFILO nun logosunu arıyorum, ama profilo olmasada olabilir. başka logo ları toptan barındıran, hatta freehand formatında barındıran siteler biliyo musunuz ?
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 google'ın grafik arama motoru çok iyi birşey ne ararsam çıkıyor onu bir dene..[signature][hline]Leylek Blackice
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bende güzel bir avatar arıyorum nbl için :D[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -BuKülTablasıKaçıncıKezYattıSigaraAltına?SöyleHerNefesteKaçAdımYanaştımTahtıma? BıkıktınHaldenAnlamazlarOrdusuylaAynıYereTıkıktınSancılarınaKarşıSenYıkıktınHepBatıktın....
korkak_adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 google da ai yani yani photoshop yada freehand için olan logolar yok.. jpeg şeklinde, jpeg olduğu içinde kullanışsız.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 fh dosyası olarak logo bulman neredeyse imkansız. kendin uğraşman gerekiyor. bu konuda da görsel sanatlar bölümünden, horace'tan yardım alabilirsin[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Öne çıkan mesajlar