devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 elinde salam bi guild sistemi olan varsa linklini versin yada beni msn den bulsun [email protected] gercekten cok ihtiyacim var nebulaninki var su an ve pek isime yaramiyo[signature][hline]This Is Game & I Am A Player I Love This Game I love Other Player What Is Games Name? Sex Sex Sex Sex Sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Guild sistem derken ?[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 order chaos guild stone kalkanlar tam uye yarim uye faction su bu[signature][hline]This Is Game & I Am A Player I Love This Game I love Other Player What Is Games Name? Sex Sex Sex Sex Sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 nebulaya yazdigim faction ve guild sistemi birlikte kullanilirsa, ben hicbiyerde daha iyisini gormedim. (kullanabilirsen tabi biraz karışık)[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 oncelikle bronx saol :D ama faction scripti cok karisik ozellikle order ve chaosun altinda tarafsiz var onun altinda 4 tane sey var ne oldugunu bir turlu cozemedim senin bence bize bu nebula scriptileri hakkinda miting vermen lazim :D :D[signature][hline]This Is Game & I Am A Player I Love This Game I love Other Player What Is Games Name? Sex Sex Sex Sex Sex [Bu mesaj devilsworld tarafından 18 Mayıs 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: devilsworld, 18 Mayıs 2004 20:05 tarihinde demiş ki: oncelikle bronx saol :D ama faction scripti cok karisik ozellikle order ve chaosun altinda tarafsiz var onun altinda 4 tane sey var ne oldugunu bir turlu cozemedim senin bence bize bu nebula scriptileri hakkinda miting vermen lazim :D :D Bencede gerekli sonucta en yetkili ve bilgili agız sensin o scriptlerde.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bende order chaos shield icin bir script yazmıştım... Mantıgı şöyleydi Guild scriptini buluyorsunuz menülerde işte guild menüsünde olmasını istemediğiniz bir buttonu Order Chaos Shield Ver diye değiştir sana kalmış ve altına src.dialog d_guild fln diye degistir... böyle bir dialog yap ve buttonlar ekle Order Shield Chaos shield falan src.newitem diye yarat act bounce olarak çantaya düşür.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar