yetemenk Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 aklıma gelmişken bi garipliği daha yazayım. bazı sayfalar (benim karşılaştıklarım faceook ve ntvmsnbc ve cnnturk sayfaları) yüklenmek bilmiyor arkadaş. bekle bekle sinir ediyor. bi yerlerde bi sapıtıyo mu napıyo veriyi alıp render mi edemiyo anlamadım gitti. böyle sorun yaşayan var mıdır? yoksa sitelerden kaynaklı bişeler mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Esh said: Kaynak harcamasi, tuketmesi, yagmalamasi ne derseniz diyin.. ama arkada$ 177mb nedir ya? bunun sebebi bookmarklar midir? yukledigim foxmarks+flashgot+adblock midir? nedir yahu bu? 15 saniye suruyo acilmasi zaten. bunu kisaltmanin bir yolu war mi? tenk yu senin ilacın chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yetemenkin linkini verdiği browser feci hızlıymış. bi de yeri gelmişken soriyim. bazı js veri gönder bilmemne olayına girince chrome kafayı yiyor bende. herkeste mi böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ya bastim formati, yine foxmarx ve adblock kurdum. $imdi bir yava$lama yok, hatta aksine cok hizli aciliyor. demek ki sorun historyde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 history default 90 gunde gelior. bi de awesome bar olunca o kastırıyo olabilir. ben 3 gune cektim o ayarı dun. ama kaldırıp tekrar kuracam firefox. garip bişeler var gibi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bu arda ebnde sadece ilk açılışta geç açılıyor yoksa bir ekre aaçıldımı hiç yavaşlama yok (winXP de) nedendir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ilk açlışıta yavaş olmasının nedeninden biri ie gibi windows açılırken ie nin core dosyaları otoatik yüklenmiş oluyor. firefoxta herşey sıfırdan başlıyor. hatta firefoxu kapatıp tekrar açarsanız gayet hızlı açıldığını görürsünüz zaten. onun için firefox preloader diye ufak bi program var. ben çok sallamıyorum o yüzden kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar