Predator Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Böyle bi hizmet gerçekleştirmeye karar verdim açıkcası çok iddialı değilim ama birkaç eski oyun var elimde . Başka eski oyunlarda bulabilirim sanırım. Siz sadece neye ihtiyacınız var onu yazın bende bakıyım ona göre . Icqum 84531136 burdan ulaşabilirsiniz de.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Elimde Phantasmagoria 2 , Fallout I ve II, Heart of Darkness , Nox , Caesar III , X-Com Intercopter vb vb falan var. Baldurs Gate I ide bulabilirim belki. siz yazın ne istiyorsanız. not: elimde red alert 2 var bi tanede orjinal isteyene satabilirim onuda[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır [Bu mesaj Predator- tarafından 18 Mayıs 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ben Sid Meier's Alpha Centauri nin expansion' ı alien crossfire arıyorum.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 BG1, BG2, IWD1, IWD2 ve bilumum expansionları mevcuttur ;) {referans Sam ;)} [signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 18 Mayıs 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar