Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Eski bir video, dun Colbert videolarini izlerken bi daha izledim, mukemmel birsey ya intihar denemesi direk. Bush tekrar secildiginde kutlamaya bunu da cagirmislar, ustelik bir de konusma yaptirmislar. Neden boyle birsey yapmislar cidden bilmiyorum ama mukemmel. Acildiysa da cogu kisi ilk defa izleyecektir: http://www.youtube.com/watch?v=BSE_saVX_2A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ya bu adamı ciddi ciddi republican zannedenler var amerikada diye biliyorum ahaha yaptığı programı gerçek falan zannediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 doritos sponsorlugunda, colbert/hulk campaignini destekliyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bush giderken de Craig Ferguson'u çağırdılar. Daha doğrusu çağırmadılar bu geleneksel siyaset yemeği gibi birşey her sene yapılıyor ve media dan bir komedyen çağırıyorlar son senelerde. Craig'in ki de acaip güzeldi. Şuna cesaret edebilecek 1 hükümet lideri daha çıkmadı Türkiyeden, çıkmayacak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ahahaha evet bu adamı republican'lar republican sanıyor. Bir ara bill o'reilly'de programına çağırmıştı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://www.tbmm.gov.tr/Anayasa.htm http://en.wikipedia.org/wiki/First_Amendment_to_the_United_States_Constitution arada ki farklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 vidyoyu izlemedim ama ss süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Izlemen lazim kesin;d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Jon Stewart ve Stephen Colbert, Colbert'in bu White House Correspondents' Dinner'a niye cagirildigina anlam verememis zamaninda. Birileri ciddi ciddi ironiden anlamiyordu herhalde o administration'da, yada (bence bu daha mumkun) bariz iyi hesaplanmis bir hareket (soz konusu event'e baska bir yilda Lewis Black'in de cagirildigini unutmamak gerek ki, basli basina saka gibi)... Zira soz konusu komedyenlerin cathartic bir etkisi var. Muhalefette olan insanlara "Ehe evet biz Daily Show veya Report izledik, farkindayiz!" hissi verip, aslinda birincil amaci komedi olan bir seyi izleyenler icin "Cok aktivistiz serefsizim!" hissi uyandirirken kendi politikalarini ileriye goturmek gayet basarili bir taktik. Colbert (ki cok kral bir adam arkasindaki yazar grubuyla her gun izlenmeli), Bush'u ne kadar itin gotune soksa da bir sey degismiyor bu yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Abi en trajik kismi, glacier metaforu esprisini (ki efsane) Bush'a yanindaki adamin anlatmasi adsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 asil olay budur yani usenmesem ayri topic acardim sahane ya, keske stand upci olsaymis bush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar