ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Asteroth said: Cantona said: inanın galatasaray'a bir antipatim yok. hiçbir takıma antipatim yok. ahaha ben de bunu postlamaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Cantona said: kimle konuşmam lazım modluk için. yok mu yardımcı olacak bi babayiğit? yaş sınırı var modluk için. hele futbol bölümünde olmak istiyorsan daha da düşük bu sınır. her bölümün seviyesine göre anla artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 abi maç sonucu tahmin edebiliosan iddia oyna ne işi var modlukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 mod olunmaz, doğulur. forum içinde öncelikle saygı kazan, sonra mod olursun. ayrıca bir kişi eğer "naısl mod olabilirim" diye soruyorsa, cevabı bilin ki "olamazsın"dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar