Keqem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Beyler biz gumpedit clientin arkasındaki resmi degiştirmeye calısıoruz.Patch to Verdata diyince Program hata verip kapanıo...Bunu anlatırsaniz sevinirim.Şimdiden Tesekkurler :Tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 aynı problem bendede vardı o programın o versionu hatalı sanırım googleda yabancı sitelerde arat bulursun (ben hetteröhüttürüce dili diye tabir ettiğim dile sahip olan bi siteden indirdim)[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 owner hoca kullandıgın işletim sisteminede baglı gennelikle benim başıma xp de geliyo o xpde kapanıyo program başka türlüde bilmiyom...!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 benim win98 de göçüodu yeni version indirdim misler gibi yapıom şimdi[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bide Bu Versiyonunu Dene..[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ben redturkden indirdim gayet hos calisio[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar