apaydin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ya serveroma hangi komutla vendorları ekliyodum tüm servere aynı anda??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tüm servera aynı anda?? imkansız (böle teknoloji varsada bilmiorum ben :lol: ) axisi açıcan bi güzel spawns bölümünden bulacan vendorları koymak istediğin yerde place (sanırım öleydi adı) tuışuna bascan targetı npc çıkmasını istediin yere tıklıcan sonra inite basıp npc çıkana kadar beklicen (dist ayarını 2 yap yoksa basar gider npc :P )[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sanirim sen nuke olayindan bahsediyorsun dosya indirdin bir tane onun icinde hangi komutla eklenecegi mutlaka yazar "ama tavsiye etmem en iyisi axisten yapmak"[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Oooo nettin sen aynı anda eklense ben 1 günde acardım server ı :)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apaydin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yok abi bi komut var ama hatırlayamadım eskiden yapiodum bi sitede yazıyodu ama siteyi unuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Owner_Bloody, 18 Mayıs 2004 16:55 tarihinde demiş ki: tüm servera aynı anda?? imkansız (böle teknoloji varsada bilmiorum ben :lol: ) Owner bey siz boyle devam edin belki dungeonlari bitirirsin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apaydin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: wolcano, 18 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Oooo nettin sen aynı anda eklense ben 1 günde acardım server ı :) yok abi var hatırlarsam yazarım burayada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 apaydin hangi komuttan bahsettigini anladim daha once yaptim da o vendorlar cok sorunlu oluyor bunu soylemeliyim komut .Bo... diye birsey olacakti[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 dungeon doldururken axis deil spawner kullandım canım kardeşim[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sen onun dosyasini nerden indirdin sphere ye ekleme yapmassan (scp) komutu yazsanda bir sey degismez scp gibi bir dosya gerekiyor[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Owner_Bloody, 18 Mayıs 2004 16:55 tarihinde demiş ki: imkansız (böle teknoloji varsada bilmiorum ben ) ) [signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Owner_Bloody, 18 Mayıs 2004 16:59 tarihinde demiş ki: dungeon doldururken axis deil spawner kullandım canım kardeşim aferin o zaman adresini yaz adam onla yapsin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 kardeşcağızım scripti attım scripts klasörüne .spawner1 yazdım menusu açıldı yaratık ismi ve numarasına baktım örnek no 20 ise .spawner 20 yazıosun (ya ben anlatamıorum yada sen anlamıosun sence hangisi)[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 adresmi istiorsun www.paticik.com/scripts [signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< [Bu mesaj Baggio tarafından 18 Mayıs 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apaydin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 .spawn_world http://www.jormangund.tk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sorunlu diyolar tavsiyem kullanmaman...[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apaydin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ya ben prof bişi yapmıcam beni idare eder bu msj atan herkezde tşk ederim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sana bir şey demedim zaten diğer arkadaşa söyledim üzerine alınma...[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar