vimpir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesela:)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 onun da nerf zamanı geliyo vimpircim. sen en zevk alarak oynadığın class'ı oyna. gün geliyor devran dönüyor her classın bi imba ayları oluyor. blizzard bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sağlam item lazım öyle kafa tutabilmek için.. 3.2 de nerflenio gibi bufflanıo gibi böyle ortaya karısık bi patch ile enterasan bişi yapıolar en azından oynaması zor olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 vimpir, o frost magele,gearin varsa, paladinleri şiş evet bildigin şişe saplar (ice lance?), çatur çutur yersin. Amma velakin ben pvp yapacagim arkadas , altarin oglu tarkan edasında atlarm 10 kisi arasina havamı atar cikarm diyosan, git healer ol, druid healer tavsiyemdir. Oyle "5 adamin icine girdm kilici salladm hepsi öldü" yapacagin bi class yak su an(bi ara dk oldu öyle). Zaten mage gibi bi classla böyle bi durum söz konusu bile olamaz, zira su an olasi bi 2v1 durumu canlandiriyorum, 2 tane unholy dk nin top gibi paslastiklari bi mage... herneyse, dedigim gibi bu isi yapacak bi class yok , retride dahil olmak uzere, haa su varki retri tam bir noob slayer,tepki süresi düşük , karakterini iyi bilmeyen adamlara birebir, girer elbet onların arasına , problem yok, cunku burst dmg cok iyi oldugu icin , nooblar daha neoldu baba ya? diemeden ölüyolar. bglerin kralı olacam diyosan aslında healerın yerine söyle petli metli , güzel dmg yapan bi destro warlockta oynayabilirdin ama yine "arkadan veriyorm ben gazı abi yürüyün" modunda oynarsın. Magede güzel tabi , güzelde survivabilty var, shatter comboyla urasamam dersen hem arcanelede guzel adam indirirsin, hatta bana göre bg gibi yerlerde süper is yapiyor arcane mage... ama yine arka sıraların adamisin, unutma. maksat , "5 kişiye birden kafa tutarım havamı atarm " sa, druid ol. öbür türlü mage kal pasa pasa at büyünü bak keyfine.. Bg icin bu dediklerim.. SAYET arena VE eğlence icin şehir basar worldpvp yapacagm diyosan , ROGUE ol, ki bu benim genel tavsiyem sana, pve de yaparsın pvpdede her zaman besin zincirinde üstlerde olursun.Mage icin söz veremem, gün gelir warlockun petini bile tek basina kesemeyecek rezillige dusebilirsin, yada bi bm hunterin peti geceleri rüyalarına girebilir..ki su an gördüğüm kadarıyla cikicak olan patchle beraber zaten cok zor kesecegin healer karakterleri artık hic kesemeyeceksin, crit+white dmg resillence tan etkilencek,bu durumda bana sorarsan! en azndan isler boka sardıgında kacabilecegin rogue oynamak hep en mantıklısı, zira su an wowda isler yavastan boka sarmaya basladi.. (sonu biraz kötü oldu idare edicen artik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Ya topic açmak istemedim buradan sorayım bu aralar mage oynuyorum eskiden bildiğim kadarıyla bi camera modu vardı cast ederken adam benim charın arkasına geçsede benim char cast ederken kendisi donuyordu boyle bişi vardı sanırım bulamıyorum bilen eden varsa bi yardım ederse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 karakterin cast ederken targeta dönmeyle ilgili bişeyi olduğunu sanmıyorum da,interface de camerada camera following style - smart olması lazım cast ederken o yüzünü döndürüyo karakterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Lastguard said: vimpir, o frost magele,gearin varsa, paladinleri şiş evet bildigin şişe saplar (ice lance?), çatur çutur yersin. Amma velakin ben pvp yapacagim arkadas , altarin oglu tarkan edasında atlarm 10 kisi arasina havamı atar cikarm diyosan, git healer ol, druid healer tavsiyemdir. Oyle "5 adamin icine girdm kilici salladm hepsi öldü" yapacagin bi class yak su an(bi ara dk oldu öyle). Zaten mage gibi bi classla böyle bi durum söz konusu bile olamaz, zira su an olasi bi 2v1 durumu canlandiriyorum, 2 tane unholy dk nin top gibi paslastiklari bi mage... herneyse, dedigim gibi bu isi yapacak bi class yok , retride dahil olmak uzere, haa su varki retri tam bir noob slayer,tepki süresi düşük , karakterini iyi bilmeyen adamlara birebir, girer elbet onların arasına , problem yok, cunku burst dmg cok iyi oldugu icin , nooblar daha neoldu baba ya? diemeden ölüyolar. bglerin kralı olacam diyosan aslında healerın yerine söyle petli metli , güzel dmg yapan bi destro warlockta oynayabilirdin ama yine "arkadan veriyorm ben gazı abi yürüyün" modunda oynarsın. Magede güzel tabi , güzelde survivabilty var, shatter comboyla urasamam dersen hem arcanelede guzel adam indirirsin, hatta bana göre bg gibi yerlerde süper is yapiyor arcane mage... ama yine arka sıraların adamisin, unutma. maksat , "5 kişiye birden kafa tutarım havamı atarm " sa, druid ol. öbür türlü mage kal pasa pasa at büyünü bak keyfine.. Bg icin bu dediklerim.. SAYET arena VE eğlence icin şehir basar worldpvp yapacagm diyosan , ROGUE ol, ki bu benim genel tavsiyem sana, pve de yaparsın pvpdede her zaman besin zincirinde üstlerde olursun.Mage icin söz veremem, gün gelir warlockun petini bile tek basina kesemeyecek rezillige dusebilirsin, yada bi bm hunterin peti geceleri rüyalarına girebilir..ki su an gördüğüm kadarıyla cikicak olan patchle beraber zaten cok zor kesecegin healer karakterleri artık hic kesemeyeceksin, crit+white dmg resillence tan etkilencek,bu durumda bana sorarsan! en azndan isler boka sardıgında kacabilecegin rogue oynamak hep en mantıklısı, zira su an wowda isler yavastan boka sarmaya basladi.. (sonu biraz kötü oldu idare edicen artik)Yaşın kaç bilmiyorum ama elini öpmek istedim vakit ayırıp ayrıntılı bir şekilde yazdığın için tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Snn PvP acisindan bakarsaniz nasil gidiyorum:) biraz adam olmusum dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 chest falso değil mi abi, defans falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 seti degistirmeye calisiyorum iste 3 parcasini aldim gladiators un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Cancel your Account dan nasil vazgecebilirim kapatmak istedim ama sonra vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 zamanı gelince tekrar ödeme yaparsan, devam ediyor, önemli bi durum yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hmm tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 arkadaslar, karakter'e baska bir arkadas girmisti zamanında O da ayarları değiştirmiş sanırım. F1'e tıklayınca kendime tıklıyordum artık tıklamıyor nasıl düzeltirim ve kendimi healleyecek iken bir anda bana atack veren kişiye dönüyor karakter, cast'e onu alır. Onu nasıl değiştirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 interfaceden bi seyler olması lazım ona bi bak attack yapanı targeta al gibi bi seydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 default yapınca duzelmesı lazım f1 baska bır bardan yer atamıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 default yaptım ama olmadı f1 dalgası, diğer olayıda deneyeceğim şimdi. yok diğeride olmamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Magnum said: arkadaslar, karakter'e baska bir arkadas girmisti zamanında O da ayarları değiştirmiş sanırım. F1'e tıklayınca kendime tıklıyordum artık tıklamıyor nasıl düzeltirim ve kendimi healleyecek iken bir anda bana atack veren kişiye dönüyor karakter, cast'e onu alıyor. Onu nasıl değiştirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 keybindingsten restore to default yaparsan düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Merhabalar:) kendimi buldum gibi hunter,dk,paladin derken kimligimi buldum paylasmak istedim:) trinkete ihtiyacim var biliyorum:) Inomino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Baya ilerleme var ToC 10 falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Daha dur yeni 80 olduk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 badgelerle sundial of exiled almak mantıklı olabilir vimpir cheste de merlin's robe , bileğe de bejeweled bracers (tam adı bu değil) iyi gider paran varsa:) ve neden silaha 6mp5 gem? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mavi gem ne varki baska ise yarar birsey goremedim ben AH de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 İlla mavi soket var diye mavi gem takman şart değil.23 sp de basabilirsin.Diyosanki meta gem için taktım 12spell power 10 spirit en ideali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar