Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 newhedonisttin sen .Hatırlıyorum seni de o yüzden sana açıklamaya çok kasmıcam.Anlayabildiğin kadar.sen okuduğunu anlamıyorsun çünkü. Cumhuriyet ve Hürriyetin belli bir kitlesi var .Bu kitlenin görüşlerine göre ihtiyacına göre yalan haber yapıyor diyor.Bu adamlar bu gasteleri okuyor diyor.Esas hedefi gaste değil bu gasteleri okuyan insanlar.Yani zaten o gasteyi ahlaksızlar okuyor.Size göre bu adamın oğlunun ortaklığı-0 kdvyi haber yapmak ; geminin parasını nerden bulduğu ;deniz feneri hep ahlaksızlık o yüzden Türkiyede gündemi takip eden hep ahlaksız.Başbakanın basına bu kadar yüklendiği dönemde bu satılmışın bu olaya bu kadar sert tepki vermesi tam yerinde. Neyse bu özetin birazını anlayabilirsen bu da gelişmedir.
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Theghosthand said: adam zaten kabul etti ille görmeden inanmam diyorsun.Genel yöneticiye şikayet etmiştim zaten bu mesajını tekrar ederse banlanacağını söylemişti bana.Kimseye iftira atacak halim yok. http://forum.paticik.com/read.php?13,3613886,page=11 ya konuyla alakası yok ama bu sirü cidden muhatap alıp karşıt bişiler yazıyoduk biz de yaw. iyiki koydun o linki sağol ghost. sir said: hala dtp, pkkya terörist desin diyosunuz. pekala desin. acaba akp, veya chp, veya mhp de çıkıp "tsk teröristtir, terör yöntemleri kullanmıştır" diyebilecek mi? bu ne ya iğrendim ben bu heriften, blok veya engelleme tuşu istiyoruz ey yönetim duy sesimizi...
raw power Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Giovanni said: Hürriyet, Milliyet, Sabah ve benzerleri gibi jan janlı ve topluma mal olmuş gazeteler artık belli bir görüşe sahip insanlar alıp almaz modundan dışarıda bence. +1
raw power Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sir said: ooh yine kafaya göre quote'lar, laf çarpıtmalar, doğrusu şahane =) bakın ne yazmışım, her gazete bir nevi algıda seçicilik yapar yazmışım. ve her gazetenin kendine has bir kesimi vardır yazmışım, bunun da arkasındayım. burda bi kısıtlama veya yargılama yok. kaç kişinin hangi gazeteyi okuduğunun da bir önemi yok. önemli olan bu gazetenin yayın politikası ve onu hiç sorgulamadan kabul eden-çünkü öyle olduğuna inanmak isteyen yurdumun "merkez-çağdaş" insanları. emre aköz'ün "ahlaksız" olarak nitelediği grubun hangi grup olduğu ortada. o gazeteleri okuyan kişiler belki bilinçli belki bilinçsizce bu ahlaksızlığı desteklemekteler. burada deniz feneri davası veya şaban dişli olayından bahsetmiyorum, işte malezya mı oluyoruz yok efendim şeriyat geliyorr tarzı yalan yanlış haberlerden tutun 367 kararına, 27 nisan muhtırasına, kapatma davasına alkış tutanlardan bahsediyorum. evet, bunlar hukuk dışı olduğu gibi ahlak dışı uygulamalardır.çünkü bütün bu olaylarda esas mesele akp-karşıtlığı değil, doğrudan siyaset ve demokrasi karşıtlığıdır. bunları alkışlayan ve koşulsuz olarak destekleyenler de ahlakın dışına çıkmışlardır, ister yayın grubu olsun, ister holding olsun ister 5 milyon vatandaş olsun, ister yargıtay başsavcısı-ister genelkurmay başkanı-isterse anayasa mahkemesi üyeleri olsun. ha alışkanlıktan, veya bu yayın çizgisinin farkında olmayarak, veya ne bileyim magazin-spor sayfası için, kankası yazdığı için gazeteyi alanlar da olabilir ama konumuz bu mu? değil. sanki zamanında "zaman, yeni şafak" falan okuyanlar için fetocu damgasını, veya akpye oy veren 16 milyon insan için "cahil-gerici" damgasını şırakk diye yapıştırmamışsınız da şimdi gelmiş bana etiketçi diyosunuz. Çoğu gazete patron çıkarı,veya siyasi çıkarlar için basın etiğine uymayan şeyler yapmıştır.Dediğin mantığa göre Türkiye'de çoğu gazete okuyucusu bu ahlaksızlığa katılmıştır.En son örnek olarak Aköz'ün yazdığı gazeteyi örnek gösterebiliriz.Ismarlama haber karşılığı gazeteleri Ankara'da bedava dağıtılıdı. Bir de bize basın etiğine tamamen sadık bir gazete söyleyebilir misin Türkiye'de?
sir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bu tartışmanın yeri bu topik değil ama mesajın tamamını koymadan laf ebeliği yapmayalım. ne dediğim gayet açık. zat-ı alim said: anlayamadığınız şey, doğuya gittiğinizde kimin terörist, kimin kahraman olduğu epeyce değişiyo. şanslı olan kürtler güneydoğuda kaçıp gelebildiler ankaraya, istanbula, zaten asimile oldular, kimlik dertleri kalmadı. ama orda kalanların sığınabilecekleri tek şey zaten kendi kimlikleri ve dilleriydi. ve artık bu kimliği tanımaktan başka çaremiz yok, çünkü hiçbir askeri operasyon sonuç vermiyo. hala dtp, pkkya terörist desin diyosunuz. pekala desin. acaba akp, veya chp, veya mhp de çıkıp "tsk teröristtir, terör yöntemleri kullanmıştır" diyebilecek mi? sonuçta ortada çatışan, eli silahlı elemanlar var. öte yandan mağdur olan siviller var. tsk veya polis bugüne kadar yaptığı hiçbi operasyonda hiçbi sivil vatandaşa zarar vermemiştir diyebiliyo musunuz? haritadan silinen köyler, zorunlu göç, olağanüstü hal, her türlü baskı-yasak-işkence, yargısız infaz, jitemiyle, ergenekonuyla, cuntalarıyla her çeşit insan hakkı ihlali yapıldı mı o topraklarda devlet eliyle? yapıldı. o yüzden elimizi vicdanımıza koyalım; pkk da tsk da, amaçları ne olursa olsun, üstlendikleri görev ne kadar "kutsal" olursa olsun, benzer yöntemler benimsemiştir. birine terörist diyeceksek, öbürüne de demek durumundayız. aksi takdirde ikisinin de kendi bakış açısından meşru olduğunu kabul etmemiz gerekir. aynı topikte: yine ben said: terörün de, baskının da, asimilasyonun da, ırkçılığın da hiçbir türlüsü meşru kabul edilemez. bu yola başvuran herkes hesap vermeyi de göze almalıdır-tabi hesap vermek burada yargı önünde hesap vermektir,kelle koparmak değil. @raw power; zaten daha ilk mesajımda dedim türkiyede basın etiği yerleşmediği için oluyo bunlar diye. ve yine bence sorunun cevabına en yakın duran gazete taraf'tır. ha zamanında çok laf yedik tabii taraf okuyoruz diye, ne sorosçuluğumuz kaldı, ne fetoşçuluğumuz. ama yok, en etiketçi biziz yine.
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Genel yöneticinin özel mesajı bende saklı duruyor.Çok şükür okumam yazmam var.Zaten uyarılmışsın daha önce de.İlk mesajında ikinci çok farklı yerlerde söylenmiş şeyler. İlk mesajın insanların canının yandığı gün , aynı gün içinde atılan provokatif bir mesaj. Böyle mesajların tekrar etmesi halinde senin çok kalıcı olmadığın söyleniyor bana atılan mesajda.
sir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bunu gündeme şu an ben getirmedim, ama bu iki mesaj da aynı topikte aynı tartışma esnasında yazıldı. orada tartışılanlar da, benim savunduklarım da ortada, isteyen baştan sona okusun topiği. banlanmam gerekiyosa da banlanırım, ama bugün de dediklerimin arkasındayım. pekiii bunun konumuzla alakası nedir? işte bi tek onu bilemem.
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Samimiyetten bahsediyorum ben sana.Şimdi Tsknın terörist eylemlerle terörle mücadele ettiğini.Doğuda her çatışan mehmetçiği,sınırı bekleyen her kardeşimizi terörist ilan ettin. Öyle birkaç kişi ile sınırlamadın Bütün TSKde görev yapanlardan bahsettin. Nasıl tskya terörist demiyorsak aynı şekilde pkk terörist denemiyeceğinden bahsettin bunu uzun uzun konuştuk bu lafı ettiğin kabul etmiştin zaten.İkinci yazdığını insanların öldüğü daha acılarının taze olduğu zaman mı. Neyse sordular söyledim ben. Teröristi bu denli savunan, terörist bile denemiyeceğini kendi içinde meşru görülebileceğini söyleyen adamın şimdi gaste okuyanı terörist ilan etmesindeki samimiyetsizlikten ve iki yüzlülükten bahsettim.Arkadaşların görmeden inanmayız dediler.Mesajını gösterdik.
raw power Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Biri PKK'yı savunursa,banlanmasını anlarım.Fakat devletin Güneydoğu politikasını eleştirmenin,ya da PKK'yı savunanların bakışını izah etmenin PKK'yi savunmakla alakası yok. Bu forumda bir üye DHKP/C terör örgütü eleştirilince 'solcu gruplara laf etmek sana düşmez' gibi bir laf kullandı,Sir'in aldığı tepkinin onda birini almadı.Fakat olaylara demokrat bir açıdan bakan Sir'in banlanması isteniyor,alakasız topiclerde de bu konu hatırlatılıyor.Önyargılı baktığınızı düşünüyorum.
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 onun teröristi bunun teröristi ilgilendirmiyor beni.Terörist teröristtir. Hiç de ön yargılı değilim.Kim savunuyorsa şikayet edin.Bu forumun kuralları var.Uyarıyorlar veya banlıyorlar.Banlanmadı suç unsuru gördünüz mahkemeye verin.Beni başkasının yaptığı haksızlık ilgilendirmiyor.Bu ülkede deniz fenerinin haber olmsası, başbakanın oğlunun beleş ortaklığını okumakla, haberdar olmakla terörist olunmuyor.Orda durun oha artık.Akpnin yolsuzluklarını araştıran kişileri okuduğumuzda neden terörist oluyoruz biri bana bunu anlatsın.
sir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 valla ben pkk'ya terörist diyorum, daha önce de dedim. sen olayın siyasetle ilgili olduğunu kavramamışsın. dtp'yi siyaseten kabul etmek için bir önşart koşmanın yanlışlığından bahsediyorum ben, aynı önşart diğer partiler ve tsk için de koşulabilir diyorum. daha hala terörü meşru gördüğümü falan düşünüyosan, yazık ne diyim.
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bunu da konuştuk. Dtpye terör üstünden siyaset yapabilir diyorsun.Bunu da savundun kaç kere.Mesela terörist demeyerek, terörist eylemlerden oy kazanabilir diyorsun.Bunları dinledik ama ben çok tepki verdim ve uyarıldıktan sonra sen diyor musun dedim.Pkkya terörist diyorum ama Onlar bunu kabul etmez diyorum dedin. İlk postunda birinci çoğul şahıs var.Biz kimiz?genelden bahsettiğin belli.O yüzden uzatmanın anlamı yok o zaman böyle dedin şimdi böyle diyorsun.Konuşmalarında fark var. -----------ALINTI-------------------------- o yüzden elimizi vicdanımıza koyalım; pkk da tsk da, amaçları ne olursa olsun, üstlendikleri görev ne kadar "kutsal" olursa olsun, benzer yöntemler benimsemiştir. birine terörist diyeceksek, öbürüne de demek durumundayız. aksi takdirde ikisinin de kendi bakış açısından meşru olduğunu kabul etmemiz gerekir. --------------------------------------------------------
sir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 eh kardeşim, türkçe dersi mi vermemiz gerekiyo? ben ne tsk'nın ne de pkk'nın yaptıklarını meşru görmüyorum, dolayısıyla ikisinin de terörist yöntemler kullandığını belirtirim rahatlıkla. karşı tarafa gönül rahatlığıyla "terörist" diyebilmek için de önce kendi tarafının işlediği insanlık suçlarının bir itirafını yapmak gerekir diye düşünüyorum. yani, ya herkes kendi suçlarını itiraf edecek, ya da herkes bunları bi kenara bırakıp çözüm için uğraşacak. hem karşı tarafa yüklenip hem bütün çabayı onlardan beklemek etik değil. tek taraflı olarak "şu taraf haklı, şu taraf haksız" diyerek siyaset yapmak yanlıştır. bu önşartları koşmadan da diyalog kurulabilmelidir diyorum, artık ilkokul çocuğu falan bile anlar bunu.
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Buraya nerden geldik.Ben Hürriyet alıp okuyorum diye Ergenekon terör örgütüne(bunu kullanmakta mahkeme kararıyla yasak aslında anlayın diye yazıyorum) üye muamelesi yaptınız burda. Aydın Doğan dünyanın en şerefsiz adamı olabilir.Petrol ofisinde dolandırıcılık vergi kaçakçılığı da yapmış olabilir.Ben bu sitede Aydın doğanın yandaş yayın yaptığında da eleştirdim.Sırf borçları ertelensin diye al gülüm ver gülüm bunları unutmadık dedim.Ama tahmin ettiğiniz gibi bu ülkede muhalif gasteyi alıp okuyan öyle ahlaksız değil.Tayyip Erdoğanın veya adamlarının samimiyetsizliğine güvenmemek için bir sürü neden var.En başta adamların kapı gibi geçmişi var.O yüzden ben adamsam , Atatürk cumhuriyetinin yetiştirdiği bir bireysem tabi ki bunların ne halt karıştırdığını takip edeceğim.Sesimi çıkaracağım. Mecburmuyum ben zaman , vakit okuyup sadece unakıtan çiftinin kur haberlerini okumaya.Kdvyi indirip nerde parayı bulmuş , 2b arazisi nedir bunları öğrenmek vatandaş olarak hakkım değil mi? Ben cumhuriyet de alırım milliyet de kimse bana bir gazete okuyorum diye ahlaksız diyemez.Hele genelleyip bu ülkedeki Atatürkçü kitleyi kastedip ahlaksız diyemez;Onun üstüne bu adamı savunan iki yüzlüler bana terörist muamelesi yaparsa hop bi dakka ne oluyoruz derim. Haha ilkokulmuş:)Yani TSKya terörsist değil diyip çarpıtmaya kassanda çarpıtılması zor değil mi.Yazının orda kalması kötü tabi öle demedim ki demedim ki insanlık suçu , suçları itiraf edelim.heheh Askere gittiğinde de aynen bunları de. pkkya terörist diyeceksek Tskya da demeliyiz de.Askeri mahkemede yargılan sonra:)Suç işliyorsun şu anda.
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Şimdi bir uyanık çıkıp söylemeden net olarak söyliyeyim. Devletin kurumlarının içinde çeteler olabilir.Askerler içinde görevini kötüye kullananlar olabilir.Ama bu ne tskyı Terörist yapar ne devleti terörist devlet yapar.Burası Hukuk kurallarının geçerli olduğu Türkiye cumhuriyeti.Suçu işleyen çıkar hesabını verir ama geç ama erken bi şekilde hukuk hesabı sorar. Öyle işkembeden kimse kimseyi Terörist ilan edemez.Dünyanın terör örgüü listesinde olan bir örgütle de senin ,benim, abimin kardeşimin ,askerlik yaptığı bi yer bir değildir.Biz de terörist değiliz.
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Evet sir'in yazısını okudum , orada ne teröristi savunuyor nede yanında duruyor. Tabi sen öyle anlamak istersen anlarsın. Orada yöntemlerden ve uygulamalardan bahsedilmiş özellikle. Bunlar eleştirilebilir şeyler , orduyu eleştirdi diye teröristleri savunmuş oluyorsa birşey diyemiyorum. Kısaca paticik geleneğine uygun davranıp , önzelikle kişisel sataşma yapıp arkasından bir mesajı kendi istediğin tarafından anlamışsın. Bu gaz devam et.
sir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hiiç öyle bi muamele falan yok, ergenekonun e'si dahi geçmedi topikte bu bir. ben tayyip veya akp güvenilirdir de demedim, ama aydın doğanın ve özellikle de hürriyetin ne tarz bi yayın yaptığını, sen kendin söylüyosun zaten. bunu bile bile hala hürriyet almaya nasıl devam ediyosun onu da çözebilmiş değilim. cumhuriyet farklı, ben hürriyet'ten daha samimi buluyorum, en azından patron-iktidar ilişkisine göre çizgisini değiştirmiş değil. ha politik olarak bana göre çok ters yerde duruyo, ama gazetecilik etiği hürriyet'in kat kat üstünde. emre aköz'ün "patron-iktidar ilişkisi" ile kastettiği ve ahlaksız olarak nitelediği zaten cumhuriyet veya muhalif yayın yapan gazeteler değil; aydın doğan ve hürriyet. ha tsk'ya gelecek olursak, bu jitem tarzı çeteler öyle üç-beş günlük yepyeni olaylar değil, senelerce faaliyetlerini sürdürmüş ve hiçbir üyesi de bugüne kadar yargılanıp ceza alamamış gayrıresmi bir "kurum"dan sözediyorum. TSK bikaç yıl öncesine kadar varlığını dahi reddediyordu bu kurumun. daha ancak şimdi "çeteler olabilir" diyosun. e bu çetelerin varlığından bal gibi de haberdar olan TSK neden tasfiye etmedi bu çeteleri? neden adaletin tecelli etmesine engel oldu? sadece bu mu, şemdinlide de aynı şey yaşanmadı mı? dikkatini çekiyorum, burada dağ başında teröristlerle çatışan askerden değil (bunda zaten yanlış bişey yok), şehirde ve köylerde sivillere zarar veren, işkence ve yargısız infaz uygulayan ordu mensuplarından bahsediyorum.
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Görüp görmemek , anlayıp anlamamk senin elinde ben sana gösterdim.Arkadaşın yandaşın veya değil objektif olmak biri haksızsa haksız demek yürek işidir.Kimseye gözünü kulağını kapadın diye suçlama yapacak değilim.Kimseden de gaz alıp çalışmıyorum.Arkadaşın suç işliyor TSK eleştirmek ayrı terörist demek ayrı bunu sana anlatmak zor çünkü kendi kendine bir tanım yapıp doğru kabul ediyorsun.Başka başlıkta da konuştuk cahil kimdir? nedir? ne değildir.Objektif nedir? ne değildir ?hatalı yorumların var. Paticiği okuyan biri olarak ,hürriyet okuyana terörist muamelenize oha artık tepkisi verdim. Gördüğün gibi kimseyi yok yere suçlayan bir insan da değilim.Kişisel sataşmadan da hoşlanmam.İnsanların acısını deşip provokasyon da yapmam. Sen sormuştun nasıl izin verilmiş diye. genel yöneticinin mesajı duruyor bende.O da benim şikayetimi benim gibi anlamış pati geleneğine uyup.Bu arkadaşı da uyarmışlar.Başka sorun varsa ona da cevap veririm ben öyle bi yerimden sallamıyorum;bilip bilmeden karşımdakine de sallıyor muamelesi yapmıyorum.
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ben karşımdakine ilkokul çocuğuna anlatsak falan diye provokasyon yapmayacağım senin yaptığın gibi. ancak bu oran gazete okurları arasında dengeli biçimde dağıtılmış değil. Mesela Ergenekon'un varlığına inanmayan ve bunun muhalefeti sindirmek için hükümetin bir uydurması olduğunu düşünen kişiler, bilhassa Cumhuriyet ve Hürriyet gazetelerinde toplanmış durumda. Tam olarak bahsettiği ahlaksızlar arasında cumhuriyet. Bakın siz şunu anlamıyorsunuz ben birinin gastesini okudum diye o adam olmuyorum.Samimiyetime de inandırmak zorunda değilim.Okurum hürriyet de milliyet de özgürlüğümü size mi soracağım. Hürriyet de okudum zaman zaman bu teröristlikse evet teröristim. Ordu teröristtir demek büyük suçlama bundan haberdardı gene de yapmadı demek ise uydurma.Böyle bir kanıtın yok bi kere.Ulan sanki genel kurmay başkanısınız ben biliyordum ama terörist eylemlerlere göz yumduk diye itiraf ediyorsunuz. Zaten senin tanımına göre sadece pkknın yöneticileri terörist oluyor bizim askerimizi öldüren ise terörist değil. Ordunun tepesi terörist eylem yapıyorsa bunu kendi yapacak hali yok erleri subayları kullanması lazım. Ki konuyu buraya ısrarla çekiyorsunuz. Burda sorun var devletin içinde çeteleşme varsa Türkiye cumhuriyeti devleti Terörist devlet olmaz.En azından şimdi müdahale edilmeye çalışılan bağımsız hukuk varken olmaz.Bu müdahale edilmesi de benim tanımım değil bir ben söylemedim bunu aha söylüyorum işte.
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sir said: ben ne tsk'nın ne de pkk'nın yaptıklarını meşru görmüyorum, dolayısıyla ikisinin de terörist yöntemler kullandığını belirtirim rahatlıkla ya sen kimin korumasıyla o rahat koltuğunda oturduğunun farkında değilmisin birader? tsk ya terörist diyosun işte daha ne diyecen!! seni admine falan değil direk emniyete şikayet etmek lazım. tsk terörist diye zırlayıp duruyon her mesajında ayıptır yeter ya!! onlar IPden falan bulsun çek cezanı bu nedir ya
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kendine göre tanım değil. sivil öldürmek, yargısız infaz, vs tanım olarak teröristlik. gecenin bu saatinde amnesty'den hrw'den aratmayın : p bulurum yani gırla var ama saat geç uyucam : p
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Theghosthand said: Ordu teröristtir demek büyük suçlama bundan haberdardı gene de yapmadı demek ise uydurma. DIIIIIIIIIT cevap şemdinli olacaktı
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mohi said: sir said: ben ne tsk'nın ne de pkk'nın yaptıklarını meşru görmüyorum, dolayısıyla ikisinin de terörist yöntemler kullandığını belirtirim rahatlıkla ya sen kimin korumasıyla o rahat koltuğunda oturduğunun farkında değilmisin birader? tsk ya terörist diyosun işte daha ne diyecen!! seni admine falan değil direk emniyete şikayet etmek lazım. tsk terörist diye zırlayıp duruyon her mesajında ayıptır yeter ya!! onlar IPden falan bulsun çek cezanı bu nedir ya EET ABİ İNŞAATA ATALIM
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Sen de Türk Silahlı Kuvvetleri, Terörist örgüttür diyorsun yani. Hemen Terörist demek için acele etmeyin daha İngiltere ,Fransa, İtalya, Yunanistan tekrar işgal etmedi bizi:) Yahu okusanız üzülmicem de okumak da yok. Trollük peşinde koşunca bir şey olmuyor.Boyuna git bak aynı boydasın.İnşaat ne alaka.
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 diğer topikte "sir seni öldürsünler cesedini de inşaata atsınlar" dedi de adam, o yüzden. ben terörist demedim kimseye, teröristin tanımını yaptım.
Öne çıkan mesajlar