Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 boş bardağa koyuyo ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 İzmir karşıyaka pati izsuya gitmek isteyen olursa öm atsın pati izsu günleri düzenleyelim damacanalarımızla gidelim dönelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Kartan said: Adama hak versem de, ankaranın suyunun namını duysam da, adam içi biraz sıvı -tahminen çeşme suyu- dolu bardağa çeşme suyu doldururken işkillenmeden edemedim :/ boş bardağa çeşme suyu koysa çok daha fazla hak verirdim açıkçası. tekrar izleyince gördüm ben de. eğer pustluguna yaptıysa kötü bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 oyle demeyin ama I.Melih bir dahi anakranin nufus ve su sorununu bir kerede cozuyor halak bu suyu icirtip temiz su olmayicak asalaklari besin zincirinden cikartiyor direk dahiyane bir fikir kendisini tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar