Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lg cdrom aldım takmadan düşürdüm:)

Archie_81

Öne çıkan mesajlar

Beyler yeni LG cdrom aldım.daha eve gelir gelmez yere düşürdüm ama bişey olcağını sanmıyorum.tabi gene uyuz bi insan olarak cdromu takmadan şöle bi salladım sesler geliyor.bunun içinde fan fln mı var yani normalmi?taktım hiç sorunsuz çalışıyor.yoksa gidip değiştiriymmi? zuhahah tavsiyelerinizi bekliyorum.sakar Archie
Sosyal ağlarda paylaş

bu lg lerin bi yanı var ve eminim bu acayip özellikten. sıkıştığın zaman katiyen düzgün çalışmıyor. ben akşamları falan güzel güzel çekiyorum , sabah açıyorum okulda gidicem , şerefsizim 15 dk çekicem diye uğraştırıyor bi acayip. o yüzden sen git değiştir onu garanti maranti deyip , düzgünü bile doğru çalışmazken düşmüşü neler yapar bilemiycem[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

beyler aynen Tekno-sa ya gidenzi yaptım. Ve dedim ki bu cd yi sallayınca ses mes geliyor. sonra adam başka bir mal çıkarttı oda aynı:) sanırım fan tarzı bişey var içinde yukarı aşağı değilde sağa sola sallayınca geliyor.ama benim gibi sakar düşürürse o ses motor sesi gibi bile gelebilir.yani bir sorun yok sanırım.bağladım ztn koçlar gibi çalıştı:)
Sosyal ağlarda paylaş

ufotekti sanırm bandrolü duruoumu ööle afilli bişiiy o duruosa hemen değiştir bu çalışmıo de[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi cd yi içeri verince hemen ciyk ciyk ciyk diye ses gelmiosa sorun yoktur benim lg de cdrom da geliodu. Açtım içini kolacan ettim görünürde oynak parça yok. Sallayınca ses çıkıo ama. Sonra işte bi baktım motor yani dönen edevatın içinden gelio ses. Taktım bir müddet ses gelmedi cdleri cillop gibi okudu. Sonra gene cd takınca ses yapmaya başladı. Ama şimdilik cd leri okuo. Gerçi ben cdromu hiç düşürmedim hehehe.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deedstyger, 18 Mayıs 2004 11:01 tarihinde demiş ki:
sadece cdr çok az kıllık yapıyor o da alalı 7-8 ay kadar oldu ve lensi kirlenmeye başlamıştır doğal olarak ona bağlıyorum bu olayı.

Valla kimsenin beğenmediği bi 32x Creative var bende. 5.5 sene oldu hala çatır çatır çalışıyo :) 8 ayda lense bişey olmaması lazım[signature][hline]Ghost of The Navigator
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım .. sorun o değil.

bendeki lg cdrom n içini açıp dağıttım. üst kapağın üstünde böle beyaz yuvarlağımsı bişi var sallayınca onun sesi geliyo.. sen hiç sallamadığından duymamışındır. normalde öle bi parca var. ve sallarsan sesi gelir. bişiyi yok cdromun. içini aç bak dicem o beyaz parca orda üst kapakta takılı ama açmaman daha iyi çünkü kapatmak zor oluyo.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...