dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 LOL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 3000 sene öncesinin felsefi bakış açısı. yanlış anlama da abi üzeirne çok yazıldı çizilid. miyadı doldu onunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 -007- said: Ben dogmatizmi savunmuyorum. Yanlış anlamışsın. Demek istediğim: bilgiler insan beyni tarafından üretilmiyor. beynim yok diyosun ? yada beynimi kullanamıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Anlamak biraz kasabiliyor olabilir ama. Fazla soyut geldi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kermit said: -007- said: Ben dogmatizmi savunmuyorum. Yanlış anlamışsın. Demek istediğim: bilgiler insan beyni tarafından üretilmiyor. beynim yok diyosun ? yada beynimi kullanamıyorum ? Senin beynin olsa da olmasa da dünya döner diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bide farkettinizmi artık hiç kimse "fıstık atar" lafını kullanmıyor neden acaba yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 -007- said: kermit said: -007- said: Ben dogmatizmi savunmuyorum. Yanlış anlamışsın. Demek istediğim: bilgiler insan beyni tarafından üretilmiyor. beynim yok diyosun ? yada beynimi kullanamıyorum ? Senin beynin olsa da olmasa da dünya döner diyorum. bilgi üretmekle dünya dönmesi arasında bi bağ kur bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ççünkü eski üyeleri postaladılar dgdgdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bunu cidden yazabilmek icin tam bir susuz ya da troll olmak gerekiyor. isin icinden kendin cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kermit said: bilgi üretmekle dünya dönmesi arasında bi bağ kur bana bigün gel bana bağı kurarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ADRES VER DİYORRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 -007- said: kermit said: bilgi üretmekle dünya dönmesi arasında bi bağ kur bana bigün gel bana bağı kurarım :D böyle lisede çocuklar göt olunca anan yapsın anan bilir benzeri laflar bu olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 KUTUDAN DAYAK ÇIKIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bide ben bi gün sana gelirsem dünyanı tersten döndürürüm o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 SAGLI SOLLU YUMRUKLAR SAYIN SEYIRCILER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ne trollenmiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hehehe :) :^_^: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Yalnız şaka maka psikiyatri stajımı yapmak için de ciddi bi malzeme çıktı, teşekkürlerimi de iletiyorum bi taraftan. :) Adam hırs yapmış, şaka mısınız? kermit said: bide ben bi gün sana gelirsem dünyanı tersten döndürürüm oda var. erkekliğinin doruk noktasında, bırakın tadını çıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 benle yap stajını. ne soracaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 adı soyad YAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 fede said: kermit said: bide ben bi gün sana gelirsem dünyanı tersten döndürürüm oda var. da ayrı ben editledim sende editle lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sanirim double major yapiyorsun, psikoloji ve dansozluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 -007- said: Yalnız şaka maka psikiyatri stajımı yapmak için de ciddi bi malzeme çıktı, teşekkürlerimi de iletiyorum bi taraftan. :) Adam hırs yapmış, şaka mısınız? kermit said: bide ben bi gün sana gelirsem dünyanı tersten döndürürüm oda var. erkekliğinin doruk noktasında, bırakın tadını çıkarsın evladım sen ortaya bi laf atıyosun soru soruncada gel bana bi gün anlatırım gibisinden lise talebesi lafları kullanıyosun lol asena bile yanında halt yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hanım koş kavga var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Voys said: KUTUDAN DAYAK ÇIKIYOR Auhauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar