Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Efrasiyab said: Biraz Saygılı olsanız. Muhammed, ve İsa dediğiniz kişi sizin babanız yada kankanız mı ? ki, babanıza bile direk ismiyle hitap edemezsiniz. Biraz daha düzgün hitap edin. laubali konuşmayın lütfen. muhoyla iso diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 101. mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Voys said: İKİ SANDAL VARMIŞ NEHİRDE GİDİYORMUŞ, BİRİ BİRİNE DEMİŞKİ SENİN ADINDA SANDAL BENIM ADIM DA SANDAL BUNDAN SONRA SENİN ADIN MUSTAFA SANDAL OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bir insan, insan dusuncesinden bagimsiz olarak anca gotume bakar, sori. al bu da sana mizah olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ahem, evet 007, haklisin. zira senin savundugun seyler insan dusuncesi degil. pardon. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 the wrath of god, yo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 -007- said: Bilimde de öyledir mesela. İnsan düşüncesinden bağımsız bakarsın her şeye. Hukuk da bir bilim dalıdır. insan düşüncesinden bağımsız bilim? bilimi düşünen kim? ayrıca bazen türk toplumunun eline anarşizme dair hiçbirşey geçmediğini sanıyorum. insanların uyum içinde yaşayabileceği ve kanunlara gerek kalmayacak bilinçli insanlar toplumundan haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 insan düşünceinde bağımsız ama götümüzdeki dona kadar almaya hakkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 dominic said: the wrath of god, yo! ALLAHI RESMETTİN AŞŞAĞALIK KÖPEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Estel_Anorien said: insan düşüncesinden bağımsız bilim? bilimi düşünen kim? ayrıca bazen türk toplumunun eline anarşizme dair hiçbirşey geçmediğini sanıyorum. insanların uyum içinde yaşayabileceği ve kanunlara gerek kalmayacak bilinçli insanlar toplumundan haberi olan var mı? ütopya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 UTOPIA BENIM ASKIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 allah drow olamaz bir kere, uzun sakallı-kısa boylu ve dwarf tır yüce yaratan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 arkadaşlar kokulizme göre foruma mesaj atmak yasak lütfen atmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Cons said: dominic said: the wrath of god, yo! ALLAHI RESMETTİN AŞŞAĞALIK KÖPEK dh0shtuM ßéNiM dhéqérLériMé qhufur édhéMézshiN, taaaaM Mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ATMASANA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aquila said: UTOPIA BENIM ASKIM! <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 DOSTUM BAK, senin ozgurluklerin, benim ozguluklerim sinir minir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aquila said: bir insan, insan dusuncesinden bagimsiz olarak anca gotume bakar, sori. Düşünceden kasıt şu tartışmada geçen kişisel eğilimler. Her şey insan temelli değil yani. Öyle olsa milyar tane doğru olurdu. Ama sadece bir matematik var. O bahsettiğin bölgen de mesela tıp açısından herkesteki aynı hücrelerden oluşuyor...vs. dominic said: ahem, evet 007, haklisin. zira senin savundugun seyler insan dusuncesi degil. pardon. :( Kişisel yorum bile değil evet. Aç oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 evet, milyar tane dogru yok ama milyar tane cozum yolu var. buna ne diyeceksin? bahsettigin kanunlarin, tabularin insanlar tarafindan koyulmadigini bana aciklayacak neyi okuyayim, net olarak gosterirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 007 peki ya dna demek istiyorum ama aradaki alegoriyi kurmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 dominic said: evet, milyar tane dogru yok ama milyar tane cozum yolu var. buna ne diyeceksin? bahsettigin kanunlarin, tabularin insanlar tarafindan koyulmadigini bana aciklayacak neyi okuyayim, net olarak gosterirsen sevinirim. Amaç çözüm değil. Amaç bilgi ve her açıda sadece bir bilgi var. Bir açıda insan sayısı kadar bilgi yok. Kanunların insanlar tarafından koyulmuş olması insanlardan bağımsız doğrular olmayacağı ya da bu kanunların insanlardan bağımsız bakış açısıyla üretilmediği anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=G2jYCf4PKJk&eurl=http://encyclopediadramatica.com/Raptor_Jesus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Estel_Anorien said: -007- said: Bilimde de öyledir mesela. İnsan düşüncesinden bağımsız bakarsın her şeye. Hukuk da bir bilim dalıdır. insan düşüncesinden bağımsız bilim? bilimi düşünen kim? ayrıca bazen türk toplumunun eline anarşizme dair hiçbirşey geçmediğini sanıyorum. insanların uyum içinde yaşayabileceği ve kanunlara gerek kalmayacak bilinçli insanlar toplumundan haberi olan var mı? Bizim toplumumuzda zaten pratikte öyle bir şey olamaz. Yasalar varken bile millet birbirini kesiyor. Gerçekçi düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gercekci dusunmek mi? niye dusunuyoruz ki zaten... hali hazirda bizim icin dusunulmus bir suru sey var. onlari kullanalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ben dogmatizmi savunmuyorum. Yanlış anlamışsın. Demek istediğim: bilgiler insan beyni tarafından üretilmiyor. Bilgiler zaten var. Basit bir felsefi bakış açısı. Wikipedia'dan yaptığım hukuk felsefesi alıntısında da bu vardı. Hukuk insan olduğu için olan bir şey değildir. İnsan sadece düşünerek hukuku keşfetmiştir deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar