-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Nefr said: senin hakaret anlayisin forum kurallariyla ortusmuyor olabilir, sen forum yonetiminden daha az tolerans gosteriyor olabilirsin, gozden kacmis mesajlar olabilir vs... ama bunlarin hicbiri benim tepki gosterdigim nokta degil. anlasilmadiysa tekrar yazayim; bu forumda birakin ataturk dusmanligini ya da 'TC' dusmanligini, bilincli ve sistemli olarak ahmet dusmanligi / mehmet dusmanligi yapiliyor diyen bir oturup dusunmeli once, komediye vurmayin bu isi oyle her caninin sikildigi topicte 'forum yonetimi adaletsiz', 'patide ne cok troll var' diye atip tutmakla 'sistemli TC dusmanligi yapiliyor' demek ayni sey degil ilk ikisini keyfinizce soyleyin, ama ikincisini iki defa ayni accla soyleyemez kimse su kismi da tekrar yazayim; atis o kadar da serbest degil birine gerizekalı ya da mal demenin hakaret olması ne zamandan beri göreceli? "Kişisel tolerans göstermede farklılık" kadar basit değil olay. Ayrıca "gözden kaçar" ne demek, açık hakaret geçiyorsa zaten şikayet edilmiştir, var olan şikayetler değerlendirilmiyor mu? Ben "sistemli bir düşmanlık yapılıyor" demiyorum. Zaman zaman bazı kullanıcılar TC yasalarına aykırı hareket ediyor ve bu kullanıcılardan hala aktif olanlar var. 2. kez yapması neden bekleniyor, mantıklı bir sebebi var mı acaba? Ya da kurallarda yazıyorsa görebilir miyiz ilgili maddeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Şikayetler gözden geçiriliyor ve değerlendiriliyorlar merak etmeyin. Her şikayet sonucu birilerini banlasak topikleri kilitlesek tek satır yazı kalmaz forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mizah budur: http://forum.paticik.com/read.php?73,3497333,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 hakaret ile eleştirermek arasındaki farkı bilen insanlar tarafından yapılmalı mizah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar