Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CLS 63 AMG vs BMW M6

huun

Öne çıkan mesajlar

İyide bir spor arabada herşey 0-100 değil ki...

Peugeot 106 lar var piyasada modifiyeli, 3 saniyede 100 e çıkan. İyi araba mı oluyor şimdi bunlar?

Mercedes düz asfaltta iyi hızlanıyor. Virajlardaki performansı, frenleme performansı, ara hızlanmalar, şanzımanın vites değişim hızları, gaz tepkileri hepsi vasat...
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ki hersey 0-100 degil ama AMG lerin yurumedigi ve ya viraj alamadigi kanisina nasil vardiniz onu anlamadim. E46 M3 le C55 in Nurnburgring tur zamanlari ayni. SL55 in de M6 dan daha hizli. CLK55, SLK55, CL63 ve CLS63 e binmis biri olarak soyleyebilirim ki hepsi cok ozel ve hizli araclar. Ben de bir sonraki aracim olarak M5 dusunuyorum ama BMW hic bir zaman Mercedes in konforuna ulasamaz. Eger hem luks hem de spor arac yapiyorsan, konfora da onem vermelisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

e46 M3 dediğin eski kasa M3. 2003 te üretilen arabayla 2007 de üretilen arabayı kıyaslıyorsun. Bi de e92 M3 ün karşısına çıkar bakalım, o zaman nürburgring de geçebiliyor mu?

Ayrıca Mercedesin olayı sadece motoru güçlendirmek. Şanzıman, diferansiyel yürüyen aksam vs. normal versiyonla neredeyse aynı...

Safkan spor araba istiyorsan konfor aramayacaksın, hem konforlu hemde süper bir spor araba henüz yok piyasada...
Sosyal ağlarda paylaş

nerde 5 saniyenin altinda

ideal sartlarda ideal durumlarda 5 saniyenin altina iniyor adam akilli testlerde 5 saniyenin altina inmiyor, zaten amg nin butun olayida okuz gibi beygir tork yapmak. abim 600 beygir motor yapiyor alet m3 e yetisemiyor.

sonra daha gecen sene bir galeri veriyordu cl 65(ceya 63) amg yi 300+ bin euroya

kusura bakmayinda mercedes amg olarak okuz gibi araba uretiyor, ayni motorla saheser ariyorsaniz bakin pagani zonda.

sonra marv spor ve luks ikisi birden ariyorsan

git bir ferrari 599 a bin gor nasil luks ve spor beraber oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

cls63 türkiye satış fiyatı 270k, business paket. galerideki arabaya belki 1-2 bişiler daha eklemiş olabilirler.

bir de, f1 yarışı olsa söz konusu olan aradaki 1,5-2 saniyelik farkı bu kadar büyütmenizi anlarım; ama altı üstü asfaltta binilecek arabalar. sanki mercedes'in hakkını yiyorsunuz biraz. çok büyük bir başarısızlık söz konusu değil yani.

haa standartla amg arasındaki fiyat farkının makul olmadığını ben de düşünüyorum o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben cl yi verdim ornek cunku ortalikta tek gordugum oyduo yuzden 300k+ euro dedim

hakkini yemege gelince yemiyoruz o kadar hayvan gibi motor koyunca insana arabanin ucmasini bekliyor alet 3.35 seviyesinde. neyse sonucta zevk isi ben sl350 varken sl65 almam abi bu kadar basit

hos ben carrera varken sl de almam :)
Sosyal ağlarda paylaş

"BMW = Overrated" gibin bişey gördüm de, bence tam tersi. Mercedes esas overrated olan, özellikle Türkiye'de. Eskiden manda kasa Mercedes sahibi olmak büyük marifetmiş falan ya, hala o mantık almış gidiyor gibi.

Hacı arabası diyoruz biz aramızda mesela :p
Sosyal ağlarda paylaş

Mercedes bugünkü gücünü dediğin gibi o manda kasa merso döneminden alıyor.

O zamanki otomobillere kıyasla çok çok daha üstün ve sağlammış mercedesler. şimdi durum hiçte öyle değil. O yıldızın marka imajına güvenerek kötü kötü arabalar çıkarmaya devam ediyorlar.

Bir tek amiral gemileri S class ta başarılılar, ama zaten o sınıfın yaratıcısı olarak onu da başka markaya kaptırmaları intihar olur =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...