calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 selamlar. malumunuz benim desktop pc gg oldu (aslında bi harddisk de), ben de sanırım bu sene sonunda yurt dışı master olayı falan olursa kasayı falan kardeşime bırakıcam. diyorum ki bi laptop alayım. şimdi soracağım isteyeceğim tavsiye fiyat performans olayı değil. sizce yurt dışından mı getirteyim yoksa tr den mi alayım? zira malumunuz laptop da en önemli olay servis fakat yurt dışından alınanlarda servis olayı yattara oluyor. fakat fiyatlar da neredeyse yarı yarıya oynuyor. ne yapsam; risk alıp yurt dışından mı getirtsem, garantiye gidip tr den mi alsam??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 fiyatlar yari yariya oynuyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 valla çinli falan bile arkadaş var da çin den almayı düşünmüyorum doğal olarak:). şu anda iran da olan arkadaşlar var öyle diyorlar. ayrıca suriye den getirtme şansım da var yarı yarıya farkediyor diyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 madem sosyalistsin kendi urettigini kullanacaksin. exper al ey yolda$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ne alaka yoldaş:P yerli kapitalist=kapitalist=yabancı kapitalist. ayrıca exper in de tr de üretim yaptığını sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 sincuk, cin hadi bir nebze de, iran ve suriye'den gelecek her elektronik urunden killanirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 niye abi? yani bildiğin markalar. orada zaten üretim yok. dışarıdan geliyo tüm laptoplar. ve de hayat pahalı olmadığı için oldukça uygun. bizdeki gibi hayvan gibi vergi yiyip gitmediği için abd fiyatları ya da nereden ithal ediliyosa oranın fiyatlarına çok yakın. harf olayı biraz sakat, ama iki alfabenin de tuş takımı üzerinde olan klavyeler var ki olmasa da sorun deil. yani bilmiyorum neden kıllandığını söylesen pek bi şukela olur zira patlamasın soora... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Klavye basit bir hadise, 40 dolar verip ilgili ulkenin teknik servisinden klavye degisimi yapabilirsin. Adam gibi bi model aldiktan sonra fiyat farki yarisi kadar varsa ben garantisi olsun diye ugrasmazdim acikcasi, ama cok basit birseyde dahi barebone bir pc ye kendin mudehale edecek kadar tecruben yoksa garanti gerekli bisey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi barebone pc de düşündüm de danası anasını geçiyo. yani barebone lar da hayvan gibi pahalı. yoksa benim asıl amaç oyun oynamak ve evet biliyorum laptop alınmaz oyun için ama napıcaksın barebone a o kadar para vericeğime hayvani bi laptop alırım artık performans verdiği kadar. laptop ta zaten ne kadar expert olsan da açmama taraftarıyım. yani kasa da aşmış olan arkadaşların nasıl mahvettiklerini gördüm laptop u. o yüzden laptop a hiç bulaşmamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 sair burada barebone derken kisisellestirilebilir notebook, laptop falan demek istemisti. Bildigimiz dizustu makine yani. shuttle, dell fln desktop replacement olarak barebone pc uretiyor onlar ayri. sorunun cevabi ise, madem notebook un servisinde ilgi gormesinden yanasin, ya servis ucretlerine boyun egeceksin, yada ulke icinden alip servis ucretini en bastan vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 calimero said: niye abi? yani bildiğin markalar. orada zaten üretim yok. dışarıdan geliyo tüm laptoplar. ve de hayat pahalı olmadığı için oldukça uygun. bizdeki gibi hayvan gibi vergi yiyip gitmediği için abd fiyatları ya da nereden ithal ediliyosa oranın fiyatlarına çok yakın. harf olayı biraz sakat, ama iki alfabenin de tuş takımı üzerinde olan klavyeler var ki olmasa da sorun deil. yani bilmiyorum neden kıllandığını söylesen pek bi şukela olur zira patlamasın soora... ise bunların international garantileride oluyo aldığında kayıt ettirirsin yada aktifleştirirsin hangsi yapılıyosa artık. genelde 1 yıl veriyolar interneyşınıl garantiyi, burdada aklına takılmadan kullanmış olursun... yanında verilmiyorsa gene bi sor ama çünkü bazı çakal firmalar bunlarıda parayla satıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 interneyşınıl garantiye güvenip amerikadan hp laptop alan arkadaşım, laptopu arızalanınca türkiye deki hp servisine götürüp interneyşınıl garantisi var yapın dedi, elinde patladı alet. "yedek parçası yok, aylarca beklersiniz, problem olur, olmaz bu, seri numarasını bulamadık hede hödö" tarzı söylemlerle caydırdılar herifi en sonunda, o da amerikaya geri yolladı. bu da bir anımdır. isterseniz google da arama yapabilirsiniz, tek biz değiliz yani bunu yaşayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 geçen gün bu konuyla ilgili bi bakim dedim irancomputer müydü neydi bi siteden (farsça yazıyodu) fiyatları karşılaştırdım. dell in bi modeli tr de 2600 dolâr. iran da 1550 dolara falan geliyodu. öyle diim fiyat konusunda emin misin diye soranlar olmuştu. yani %100 emin değilim farsça olduğu için ama arkadaşların bana dediğine geliyo. ki o sitede ne kadar enucuz yeridir iran ın o da tartışılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 valla amerikadan cok pahali bir urun almak yerine buradan kampanyalar dahilinde adam gibi garantili bi$ey alinabilir. enternasyonel garantiye guvenmemek lazim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Yeap . Geçen aynen arkadaşın aldığı Hp laptop bozuldu ( uluslararası güvenlik alınmış ABD'den ) güvenlik kapsaması falan olmaz demişler . 380 YTL para almışlar servis için . Ee zaten ABD ile Max 400-500 YTL oynasın bence değmez . Şimdi bi daha bozulur ısınır diye laptopu açamıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 su bebegi aldim ny den cok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 klasik bir amerkian hayvanligi.. sadece hayvan kelimesi bu makineyi tabir etmek icin kullanilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 saka gibi ya best buydan yaklasik 8 ay once ayni fiyata bundan daha dusuk performansli makina aldim, asus gerci bnmki gatewayden daha saglam kasasi falam, ama ozellikleri bu laptopun o fiyata asmis ozellikler bence, nerdeyse alienware ozellikleri var alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 inanirmisiniz piyasadaki tum oyunlari son ayarlarda lagsiz oynuorm tam bir oyun canavari 30sn den daha kisa surede acilio bilgisayar ve sarji gayet iyi gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar