patara Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bu client 3.0.0c'den 3.0.7e'ye kadar tum clientlerde static itemlere tek click yaptığımda bu tip ( id değişerek ) hatalar alıyorum. Nedir bu olay ne alakadır. Sphere revision fakat ,55ide de aynı olay yaşanıyor Saygılarımla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bu benim için önemli [ UP ][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bende uzun suredir kesfedebilmis degilim acikcasi :)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Sizde kendi serverınızda yaşıyormusunuz ? Yani çok çirkin bir olay. Muhakkak bir hal çaresi olmalı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Hmmm, evet bazi oyuncularimizda var bole bir problem.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Oyuncularda varsa client x işletim sistemi uyuşmazlığı olabilirmi. Yani ben 98 altında kesinlike bu sorunu yaşıyorum. Yada client'in istediği bir dll varda bizimmi haberimiz yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Patch'ten kaynaklaniyor olabilir, bende ole bi problem yoktu mesela 2 hafta evvel, ancak makineme format attiktan sonra bu hatayi almaya basladim.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 203 ile patch yaptık. 300c ile bir kez daha patch yapma imkanımız olmuyor. Yani ultimayı baştanmı yüklemek gerekecek yoksa zoraki patch yöntemi varmıdır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 2.0.3 client'da problem yok, sanirim unicode olayindan dolayi sadece 3.0.0 ve ustu client'larda var bu problem.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Sadece static itemlerde yapması cok garip yani sadece world deki static itemlerde yapıyor sanırım bunun sphere ile alakalı oldugu gosterıyor , çözüm bulunursa iyi olacağa benziyor.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 300c kullanırken benimde başıma geldi bi aralar sonra düzeldi ama neden bilmiyorum belki 203 kullandığım içindir[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar