Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client 3.0.0c

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
revision serisinden birini denemek için kullandım. Falat kafadan çok ilginç bir durumla karşılaşdım. Sphere açıldığında ekranda hiç birşey yok. Sanki ekran kartının desteklemediği bir oyun açılıyorda garip şekiller ve boş ekran çıkıyor. Ama çalışıyor oda işin diğer ilginç kısmı...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bişey yapmak mı gerekiyo?
denemedim ama normal girmesi lazım
bu arada 300c yi ne yapacaksın ki? 203 varken ;p[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Mesaj tarihi:
Assist'i engellemek için. 300c ile asist çalışmıyor. Eğer assist için farklı bir yöntemin varsa hiç kasmayalım söyle :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
uoassistin birsürü client için desteği var bildiğim kadarıyla.. loginkey editle halledersin o olayı anca. fazla önemli bişi değil aslında ama..[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Mesaj tarihi:
said:
patara, 17 Mayıs 2004 17:33 tarihinde demiş ki:
Assist'i engellemek için. 300c ile asist çalışmıyor. Eğer assist için farklı bir yöntemin varsa hiç kasmayalım söyle :)

assisti engellicen ama macrocu dolar valla 300c de :P[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar 300c 'de hani clientin altında client numarası yazar 3.0.0c diye onu değştiremiyom. Hex editorle arattım 3.0.0c diye ama bişey bulmadım acaba nasıl yapabilirim? Yapabilen var mı?
Mesaj tarihi:
Ya o kadar baktım ama yok :(. Biri bana söylebilir mi ya.

Bu arada şu client nasıl yazılıyor, yazım dili ne, gerçek kodlarını nasıl görebilirim. Hani hex editor 10Wluk sistemde mi ne gösteriyormuş ama ben normal olarak görmek istiyom nasıl görebilirim?
Mesaj tarihi:
said:
Worth, 17 Mayıs 2004 23:40 tarihinde demiş ki:
bide şöle arat %s bu client versiyonu anlamına geliyor en azında 2.0.3 de

%s yerine göre birçok değişkeni simgeliyor versionu değil sadece.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bence de hexe editoru ile bir denesin ben bile ogrendim hexe yi baya güzel clientler yapılıyor...!!!

tabe worldbuil mi nedi onu bilne biri olması lazım :Pp
  • Yeni Oluştur...