patara Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Bu client'i 55i'ye zorm aktif olunca (55z) ye uydurmak için extra neler yapmak gerekir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 55z kullanacagina, 55i Revision serisinden herhangi bir tanesini kullan, direk olarak 3.0.0c ile giri$ yapabilirsiniz.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Dmx peki birşey sormak istiyorum 55rc3 kullanıyorum Hangi client ideal ? Tam patch olarak ? 3.0.0 iyimi başkasını mı kullanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 revision serisinden birini denemek için kullandım. Falat kafadan çok ilginç bir durumla karşılaşdım. Sphere açıldığında ekranda hiç birşey yok. Sanki ekran kartının desteklemediği bir oyun açılıyorda garip şekiller ve boş ekran çıkıyor. Ama çalışıyor oda işin diğer ilginç kısmı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Medcezir1907 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 boş değil yazılar küçük çıkar sanırım win 98 kullanıyosun ondan kaynaklanıyor.win 2000 de sorunsuz çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bişey yapmak mı gerekiyo? denemedim ama normal girmesi lazım bu arada 300c yi ne yapacaksın ki? 203 varken ;p[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Assist'i engellemek için. 300c ile asist çalışmıyor. Eğer assist için farklı bir yöntemin varsa hiç kasmayalım söyle :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 patara assist'i o yolla engellemen zor gibi. blowfish table editleyebilirsin. tutoriallerin birinde var. client'i packlemek için bronx'ta adresler vermiş. onları kullanabilirsin.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 uoassistin birsürü client için desteği var bildiğim kadarıyla.. loginkey editle halledersin o olayı anca. fazla önemli bişi değil aslında ama..[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: patara, 17 Mayıs 2004 17:33 tarihinde demiş ki: Assist'i engellemek için. 300c ile asist çalışmıyor. Eğer assist için farklı bir yöntemin varsa hiç kasmayalım söyle :) assisti engellicen ama macrocu dolar valla 300c de :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 biz Quaxis'te 3.0.6j kullaniyoruz ve bir problem yok.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Arkadaşlar 300c 'de hani clientin altında client numarası yazar 3.0.0c diye onu değştiremiyom. Hex editorle arattım 3.0.0c diye ama bişey bulmadım acaba nasıl yapabilirim? Yapabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bide şöle arat %s bu client versiyonu anlamına geliyor en azında 2.0.3 de[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnightBoi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ya o kadar baktım ama yok :(. Biri bana söylebilir mi ya. Bu arada şu client nasıl yazılıyor, yazım dili ne, gerçek kodlarını nasıl görebilirim. Hani hex editor 10Wluk sistemde mi ne gösteriyormuş ama ben normal olarak görmek istiyom nasıl görebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Elinde kaynak kodu olmadan client yazılmaz. Sadece her program'a yapıldığı gibi client'ede hex editörle müdahaleler yapılabilir. Hex Workshop [www.bpsoft.com] adresinden iyi bir hex editor indirebilirsin.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Evet yazılır. not: Üstteki mesaj quote edilmez.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Worth, 17 Mayıs 2004 23:40 tarihinde demiş ki: bide şöle arat %s bu client versiyonu anlamına geliyor en azında 2.0.3 de %s yerine göre birçok değişkeni simgeliyor versionu değil sadece.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 arkadaşlar bence de hexe editoru ile bir denesin ben bile ogrendim hexe yi baya güzel clientler yapılıyor...!!! tabe worldbuil mi nedi onu bilne biri olması lazım :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar