Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 8500 gt kullanıyorum. cs oynarken fps max 100 yapmama ragmen 60 fps de da sabit oynuyorum. bunu serbest bırakmanın yolunu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 vsync acikmis, kapatman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hm bakayım bi teşkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 selam. vsync bulamadım :) cs içinde mi yoksa ekran kartı ayarlarından mı ayarlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 cs içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 çok yetoyum sanırım cs de video ayarlarında bulamadım. consol komutlarında da bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Ayarlari 2 yerde olur anca, birincisi ekran karti ayarlarinda ozel bi sekilde kurcalandiysa oyun ve diger programlari overdrive etsin diye nvidia settings de bulunur. muhtemelen default deger olan kapalidir. nvidia control panelde 3d settings altinda vertical sync. ikincisi de programa gore degisen, cogu oyunda video settings de advanced tablarindaki vertical sync dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 türkçeye çevirmişler program türkçe olunca :) buldum hallettim saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 vsync aslında yararlı birşeydir. açık olması daha iyidir... onun 60'ta takılı kalmasının nedeni bir bug'dı windows'daki, patch'i vardı falan. ama şimdi bulamıcam valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bug değildir. Vsync açıkken fps monitörün yenileme sayısına eşitlenir ki senkron bir kare gönderimi olsun, yırtılmalar olmasın. Edit: Ayrıca vsync açıyorsanız tripple buffering açın ki fps değişimleri daha isabetli olsun, cart diye düşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 genelde makinayı kastıran bi olay diye hatırlıyorum vsync i.Ne zaman kapasam fps sorunları düzeliyor.Daha bir akıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Messor said: Ayrıca vsync açıyorsanız tripple buffering açın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar