Drall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 selamlar. acaba bana bu seriyi temin edebilmemde yardımcı olabilecek varmı? korsan oyunculardan bi iki tanesine bakındım bulamadım seri olarak. parça parça alcam bu gidişle. bağlantıları varmı birbiriyle acaba oyunların? illa seri oynamama gerek varmı? acaip merak ediyorum şöyle tırsa tırsa bi oyun oynamak nası bi duygu diye =D fakat derseniz ki kargo senden yolliyim ben sana, kabulümdür. her türlü tavsiye/illegal torrent siteleri(?)/kargo/vesaireye açığım. başka böyle korku oyunu varsa onları da tavsiye edebilirsiniz hatta =D ps: antalyadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 1 ve 3 bağlantılı birbiriyle. İki farklı bir hikaye ama göndermeler felan var tabi. 1. sadece playstation 1 de var. İnternetten indirip emulatörle pc de oynayabilirsin. 2,3, ve 4 hem pc de hem playstationda var. Pc de olanlar direk port ama kaliteli. Origins sadece psp ye çıkmıştı ama sonradan ps2 ye de çıkmış. Homecoming (en son çıkan) pc de de var. Tavsiyem çıkış tarihlerine göre sırayla oyna hepsini. Ruh sağlığının bozulması açısından gece 3 den sonra kulaklık ile yüksek seste karanlıkta oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ok şimdi edinmesi kaldı teşekkürler =D pspye olanını "edindim", onu bi oynuyim bakalım sararsa yazın oyniyim eniyisi şimdi sağlıklı düşününce össyi oyun oynayarak baltalamaya gerek yok demi. yeterince boş vakit geçiriyorum pcde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 origins pek sarmayabilir, en azindan beni sarmamisti. 2 veya 3 oyna mutlaka onlar guzeldir. 1 de cok guzeldirde ps1 oldugu icin pek sarmayabilir bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Tüm serileri oynayıp bitirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim en beğendiğim Silent Hill 1, En kötü ise 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 en kötü 4 en iyi 1 olayına katılıyorum aynen. Ama 2 nin de yeri ayrı. 1 i ps1 de değilde emulatörde (epsxe) oynarsan direct3d, opengl felan bi,r nebze güzelleştiriyor grafiksel olarak. Bi de origins mükemmel değildi ama atmosfer olarak belkide en iyi oyun diyebiliriz serinin. Psp de bile kulaklık takıp gece 4 de eline alınca (oyunu) kafayı yarmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar