Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

silent hill/ps2 serisi

Drall

Öne çıkan mesajlar

selamlar. acaba bana bu seriyi temin edebilmemde yardımcı olabilecek varmı? korsan oyunculardan bi iki tanesine bakındım bulamadım seri olarak. parça parça alcam bu gidişle. bağlantıları varmı birbiriyle acaba oyunların? illa seri oynamama gerek varmı? acaip merak ediyorum şöyle tırsa tırsa bi oyun oynamak nası bi duygu diye =D fakat derseniz ki kargo senden yolliyim ben sana, kabulümdür. her türlü tavsiye/illegal torrent siteleri(?)/kargo/vesaireye açığım. başka böyle korku oyunu varsa onları da tavsiye edebilirsiniz hatta =D

ps: antalyadayım
Sosyal ağlarda paylaş

1 ve 3 bağlantılı birbiriyle. İki farklı bir hikaye ama göndermeler felan var tabi. 1. sadece playstation 1 de var. İnternetten indirip emulatörle pc de oynayabilirsin. 2,3, ve 4 hem pc de hem playstationda var. Pc de olanlar direk port ama kaliteli. Origins sadece psp ye çıkmıştı ama sonradan ps2 ye de çıkmış. Homecoming (en son çıkan) pc de de var.

Tavsiyem çıkış tarihlerine göre sırayla oyna hepsini. Ruh sağlığının bozulması açısından gece 3 den sonra kulaklık ile yüksek seste karanlıkta oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

en kötü 4 en iyi 1 olayına katılıyorum aynen. Ama 2 nin de yeri ayrı.

1 i ps1 de değilde emulatörde (epsxe) oynarsan direct3d, opengl felan bi,r nebze güzelleştiriyor grafiksel olarak.

Bi de origins mükemmel değildi ama atmosfer olarak belkide en iyi oyun diyebiliriz serinin. Psp de bile kulaklık takıp gece 4 de eline alınca (oyunu) kafayı yarmamak elde değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...