Drall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 eğitim bölümündeki bi topiği gördükten sonra kafama takıldı. antalyada bildiğim tek kütüphane laura taraflarında bitane, ona da hiç girmedim daha. iyimidir mesela orası? güncelmidir yoksa eski midir, hatta açıkmıdır orası =D antalyada varmı güzel kütüphane, her tarz kitabı bulabileceğimiz? yoksa eski bi kitap ararken sahaf sahaf sürünücezmi illa =/ evde 2 kardeşim olunca ders çalışmak da eziyet oluyo, sakin sakin orda da ders çalışabilmeliyim. dershanede çalışıyorum ama orda da dikkatimi toplayamıyorum bitürlü, mutlaka bi arkadaşla sohbete dalıp gidiyorum falan(hafiften dikkat bozukluğu var da galiba) sonuç olarak: antalyada varmıdır iyi kütüphane? bir lise öğrencisinin gidip girebileceği elbette
Mille Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bitane ssknin orda var eski baya bi kere gitmisligim vardir, kucuk bi kutuphanedir ama.Tarik Topaloglu mu oyle biseydi adida.Ama guzel, saglam-depreme dayanikli manasinda degil- kutuphane ariyorsan yok Antalyada bildigim kadariyla.Ama elt kitap evi var orda Salih Abi var gidersen, dersen "abi ben bu kitabi ariyorum" diye bulmama gibi bir sey yok adamda kesin buluyor bana daha yeni O. Kirmiziyi buldu ki 2 yildirmi ne basimi yok
Öne çıkan mesajlar