yezid Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 iki gündür ağzım acayip biçimde kurumaya başladı, her an susuzluktan ölüyorum sanki, neden olabilir bu? saatte iki litre su falan içiyorum yani o derece. ilaçlardan dicem daha önce de kullanıyordum şimdi mi olmaya başladı ki. alkol falan da almadım uzun zamandır. napsam da geçirsem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 şekerin çıkmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 uzun süredir kullanıyorum diyorsun ama yinede sen bi prospektüslerini oku. yan etkilerine bak bence. sakat bişey olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 çok tuzlu bişeyler yemişindir belki. yani illa oturup tuz yemen gerekmiyo, yemekte çok olan tuz rahatsız etmeyebilir ama aşırı su içirtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sakız çiğne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 alkol alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kebap tüketimi felan acayip susuzluk yaratıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar