Eralp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Düşüncesizce yapılan birkaç espri(!) işte. Üzerinde fazla durmaya gerek yok, arkadaşlar güldürdüklerini zannetsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 kuştan can dostu mu olur ya bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Sly-One said: kuştan can dostu mu olur ya bırak can dostu olarak ne önerirsin, dinazor mu besliyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Sly-One said: kuştan can dostu mu olur ya bırak Kuştan kuşa değişiyor, bazısı insana çok yakın olurken bazısı da vahşi olabiliyor. Ben beslediğim kuşu çok severdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mohi said: eisenheim said: kuş dişiyse getir bizim kuş sağa sola öpücük atıyo aşkım filan diyo.. o halleder bu ne şimdi? hadi öldüğünü bilmedin okumadın diyelim, ama hasta olduğunu başlıktan da olsa okudun. bu mudur yani birinin hasta hayvanına, can dostuna yaklaşımın? neyse başlığın sahibi gelince, banı bile göze alarak sana yakışır bir cevabı verir umarım! kuş onun başlık onun.. durumu dramatik hale getirip neyapmaya çalışıyosun ? sen çok rahatsız olduysan şikayet et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yahu bi de haklı gibi üste çıkmaya çalışıyo oha artık! adam "kaç senedir beslediğim hayvanım hasta ne yapabiliriz" diyo. sen de o süper zekanla kalkmış getir benim kuş bi bafilesin kendine gelir, bişeyi kalmaz diyosun. seni kaale almak bile hata ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 başın saolsun:/ benim de zamanında vardı bi kuşum ama annem o kadar cok yem vermis ki, ölmüştü benmki de..daha da kuş almadım zaten. ama köpek candır, yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Kuşlar ağzına zorla sokmadıkça yem fazlalığından ölmüyor bildiğim kadarıyla. Balıklar ölüyor öyle. Başka bir nedeni vardır onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bana öyle demislerdi, baya küçüktüm aslında üzülmiyim diye öyle söylemis olabilirler. ama annemin kuşun ağzına zorla yem soktuguna inanırım yani^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 lan kus öldü siz daha lak lak ne biçim bişey dir bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Asıl konu öldü, sen daha lak lak. lak lak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 utandım be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 eisenheim said: veterinere götürsek kurtulmazmı mesela.. bizim kuş var şindi iyi bakıyoz kendimizce ama ishal olmaması için ne yapmak lazım bilmiyorum temiz su vercen yeşillik az vercen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Muhabbet kuşu kaç kuruşluk şey ki git sağlıklısını al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 MrMarvelous said: Muhabbet kuşu kaç kuruşluk şey ki git sağlıklısını al. SAÇMALAMIŞIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 MrMarvelous said: Muhabbet kuşu kaç kuruşluk şey ki git sağlıklısını al. Oha ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Llama said: MrMarvelous said: Muhabbet kuşu kaç kuruşluk şey ki git sağlıklısını al. SAÇMALAMIŞIN oha ne hanzo adamlar var ya ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Hanzo olan Llama mı anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Kuştan can dostu mu olurmuş kaç paralık şey git yenisini al diye geyik yapmak ne hoşmuş. Ne olursa olsun bir evcil hayvan ile uzun zaman geçirdiğiniz vakit ister istemez ona kendinizi yakın hissedersiniz. Bakımını üstlendiğiniz bir canlının sorumluluğu size aittir bu da duygusal bir yakınlığı doğurur. Bakımını üstlendiğiniz bir canlıya oldukça fazla değer verilmesinde yanlış olan birşey yok. Süs eşyası değil bu, bir canlı. Bunun bilincinde olamayıp saygısızlaşacak kadar ahmak olan sizlerin bu kategoride ne işi var ? Şakası yapılmayacak bazı şeyler vardır, çoğu insan bu bilince 10 yaşında erişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 şaka bile olsa ayıp lan. bizim 3 sene falan besledeğimiz muhabbet kuşu öldüğünde baya koymuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar