Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Suan yazdan beri 7 8 serwer deistirdim ya kapandi ya parali yapmaya calisti ya baya bi bozuldu yada player sayisi 2 3 lere dustu yaz gelio bana uzun sure dayancAK gibi gorunen ozellikle COK eylenebilcegim serwer olarak nereyi onerirsiniz ....[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ya konu biraz sacma olmus ama Caliria diye bir server acilcakmis galiba[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronqueror Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Biraz beklersen yunanistanda baya sağlam bir server açılacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 suan olaN SERWERDA pek bisi goremedim klasik haritayi alip brit banka 2 cicek sandalye eklemekten baska bisi bilmiolar playerda ise ''abi nasi kestim zuzuuu '' mantigindan baska bisi yok neyse yenilere bakcaz hadi hayirlisi ama tabi cok hosunuza giden oynadiniz yer varsada soleyin fikir ediniim[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 o zaman uo oynamanı tavsiye etmiyorum :)[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Anet Exile veya Nebula'yı Dene Diyebilirim[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Gerçekten de ben pek kolay sunucu beğenmem ama pazar Exile'de karakter yarattım iyi sardı ben dene derim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Exileye bi bakim bakalim kisiler sararsa fln oynarim ...[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KnightBoi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Yazın ne yapacaksın serveri kız bul ye iç eğlen coş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… factualll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bronx un server i bekle derim muthis bir server geliyor arkadaslar benden soylemesi biliyorsunuzdar gerci :D[signature][hline]Yasamak icin savasmayi goze alanlar ancak onlar yasamaya hak kazanirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Exile iyidir. Gerçi ben bizim cafede bi bebe oynuor diye bıraktım. Yapışıp para ver diodu charı sildim :)[signature][hline]Thror, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Aglarsa anam aglar gerisi playback yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Alışılmışdan farklı birşey denemek istiorsan tıkla[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rancour Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Peach_Riza, 17 Mayıs 2004 19:09 tarihinde demiş ki: Suan yazdan beri 7 8 serwer deistirdim ya kapandi ya parali yapmaya calisti ya baya bi bozuldu yada player sayisi 2 3 lere dustu yaz gelio bana uzun sure dayancAK gibi gorunen ozellikle COK eylenebilcegim serwer olarak nereyi onerirsiniz .... Hımm. Hem kalici hemde eglenmek icin server ariyorsan benim şahsi fikrim Nebula Uo Shardi denemendir.İyi arkadaşliklar edine bilirsin.Ayriyetden speed alt f4 v.s yok buda pwp bakimindan iyi.Herkez ordaki playerlari aşaliyor fkt onlarlar ic ice oldugun zamn ole dusunmuyorsunuz parali konusuna gelincede 20$ bir ultima oyuncusu icin para deil.Alirsiniz mailinizi krallar gibi oynarsiniz. Ondan başka tavsiye ediceğim iyi bir owneri iyi bir admini olan stafflik yaptıgım Quaxis.Playerlari sevileyi stafflari bir okadar iyi. Başinda Dmx oldugu sürece Quaxis 'inde sırtı yere gelmez playerden en zor anlarinda bile yardim istemyen bir server. Ve burdan takip etdiğim kadarda Anet Exile inda usta bir owneri war.Coder.Anet Exilede Coder oldugu sürece sırtı yere gelmez sanirim şuan RunUO edit olmadiğini da biliyorum.Sitelerinde loglari göstermek bir server icin ceserat ister bunuda Coder yapti. Dier shard ownlerlari lütfen alinmasin.ben gündemdeki ve ph acik olmayan shardlari yazma gereği duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Rra sizin Troyan mıydı o server direk PvP server mı olacak? Valla iyi bir Türk Pvp Serverı gerekiyor...[signature][hline]Thror, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Aglarsa anam aglar gerisi playback yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bide yakında Xeria açılıyor. Oda iyi...[signature][hline]Thror, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Aglarsa anam aglar gerisi playback yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Server arayisi .... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Anet Exile veya Nebula'yı Dene Diyebilirim[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Gerçekten de ben pek kolay sunucu beğenmem ama pazar Exile'de karakter yarattım iyi sardı ben dene derim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Exileye bi bakim bakalim kisiler sararsa fln oynarim ...[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnightBoi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Yazın ne yapacaksın serveri kız bul ye iç eğlen coş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
factualll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bronx un server i bekle derim muthis bir server geliyor arkadaslar benden soylemesi biliyorsunuzdar gerci :D[signature][hline]Yasamak icin savasmayi goze alanlar ancak onlar yasamaya hak kazanirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Exile iyidir. Gerçi ben bizim cafede bi bebe oynuor diye bıraktım. Yapışıp para ver diodu charı sildim :)[signature][hline]Thror, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Aglarsa anam aglar gerisi playback yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Alışılmışdan farklı birşey denemek istiorsan tıkla[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rancour Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Peach_Riza, 17 Mayıs 2004 19:09 tarihinde demiş ki: Suan yazdan beri 7 8 serwer deistirdim ya kapandi ya parali yapmaya calisti ya baya bi bozuldu yada player sayisi 2 3 lere dustu yaz gelio bana uzun sure dayancAK gibi gorunen ozellikle COK eylenebilcegim serwer olarak nereyi onerirsiniz .... Hımm. Hem kalici hemde eglenmek icin server ariyorsan benim şahsi fikrim Nebula Uo Shardi denemendir.İyi arkadaşliklar edine bilirsin.Ayriyetden speed alt f4 v.s yok buda pwp bakimindan iyi.Herkez ordaki playerlari aşaliyor fkt onlarlar ic ice oldugun zamn ole dusunmuyorsunuz parali konusuna gelincede 20$ bir ultima oyuncusu icin para deil.Alirsiniz mailinizi krallar gibi oynarsiniz. Ondan başka tavsiye ediceğim iyi bir owneri iyi bir admini olan stafflik yaptıgım Quaxis.Playerlari sevileyi stafflari bir okadar iyi. Başinda Dmx oldugu sürece Quaxis 'inde sırtı yere gelmez playerden en zor anlarinda bile yardim istemyen bir server. Ve burdan takip etdiğim kadarda Anet Exile inda usta bir owneri war.Coder.Anet Exilede Coder oldugu sürece sırtı yere gelmez sanirim şuan RunUO edit olmadiğini da biliyorum.Sitelerinde loglari göstermek bir server icin ceserat ister bunuda Coder yapti. Dier shard ownlerlari lütfen alinmasin.ben gündemdeki ve ph acik olmayan shardlari yazma gereği duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Rra sizin Troyan mıydı o server direk PvP server mı olacak? Valla iyi bir Türk Pvp Serverı gerekiyor...[signature][hline]Thror, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Aglarsa anam aglar gerisi playback yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bide yakında Xeria açılıyor. Oda iyi...[signature][hline]Thror, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Aglarsa anam aglar gerisi playback yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar