Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server arayisi ....

Peach_Riza

Öne çıkan mesajlar

ya konu biraz sacma olmus ama

Caliria diye bir server acilcakmis galiba[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Kolaysa bulun..
Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler?
Neden Kamikaze pilotlari kask takar?
Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var?
Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz?
Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

suan olaN SERWERDA pek bisi goremedim klasik haritayi alip brit banka 2 cicek sandalye eklemekten baska bisi bilmiolar
playerda ise ''abi nasi kestim zuzuuu '' mantigindan baska bisi yok neyse yenilere bakcaz hadi hayirlisi ama tabi cok hosunuza giden oynadiniz yer varsada soleyin fikir ediniim[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Peach_Riza, 17 Mayıs 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
Suan yazdan beri 7 8 serwer deistirdim ya kapandi ya parali yapmaya calisti ya baya bi bozuldu yada player sayisi 2 3 lere dustu yaz gelio bana uzun sure dayancAK gibi gorunen ozellikle COK eylenebilcegim serwer olarak nereyi onerirsiniz ....

Hımm.
Hem kalici hemde eglenmek icin server ariyorsan benim şahsi fikrim Nebula Uo Shardi denemendir.İyi arkadaşliklar edine bilirsin.Ayriyetden speed alt f4 v.s yok buda pwp bakimindan iyi.Herkez ordaki playerlari aşaliyor fkt onlarlar ic ice oldugun zamn ole dusunmuyorsunuz parali konusuna gelincede 20$ bir ultima oyuncusu icin para deil.Alirsiniz mailinizi krallar gibi oynarsiniz.

Ondan başka tavsiye ediceğim iyi bir owneri iyi bir admini olan stafflik yaptıgım Quaxis.Playerlari sevileyi stafflari bir okadar iyi.
Başinda Dmx oldugu sürece Quaxis 'inde sırtı yere gelmez playerden en zor anlarinda bile yardim istemyen bir server.

Ve burdan takip etdiğim kadarda Anet Exile inda usta bir owneri war.Coder.Anet Exilede Coder oldugu sürece sırtı yere gelmez sanirim şuan RunUO edit olmadiğini da biliyorum.Sitelerinde loglari göstermek bir server icin ceserat ister bunuda Coder yapti.

Dier shard ownlerlari lütfen alinmasin.ben gündemdeki ve ph acik olmayan shardlari yazma gereği duydum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...