HellRazor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 s.a arkadaşlar ben UO da bu zindana ulaşmak istiyorum , lütfen bana yardım edin. bana bu zindada nasıl gidilir ayrıntılı bir şekilde anlatın lütfen. selametle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 şimdi herkese aynı cevabı veriyorum ama makus talihin bir oyunu sanırım bu. uo.stratics.org[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Sakın uo.stratics.com olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deryck Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 www.ultimatr.com uomap var onun dısındaki butun bilgiler eski ama map yardımcı olur eminim[signature][hline]This can't last forever Time won't make things better I feel so alone Can't help myself And no one knows If this is worthless Tell me...So!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar