Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 http://buriedplanet.com/wp-content/uploads/2008/11/let_the_right_one_in_poster.jpg Arkadaslar merhaba, Bu filmi izleyen oldu mu? Son zamanlarda Isvec'ten cok kaliteli yapimlar cikiyor. Dusunceleriniz neler? Ben acikcasi cok begendim. Ayrica Konu cok degisik bir sekilde islenmis. Ozellikle son tren sahnesindeki mesajlasma, bir vampir ile bir insanin gercekten birbirini sevmesi bana yalniz oldugumuzda bile baskasinin korumasina ve guvenine ne kadar ihtiyacimiz oldugunu hatirlatiyor. Son zamanlarda izledigim en guzel filmlerden bir tanesi diyebilirim. Siddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 seyrettim. beğendim de çıkardığım sonuç seninkinden farklı :P eski uşağından bıkmıştı, ondan kurtulup yerine yenisini buldu. yaşlandıkça bizim çocuğun sonu da aynı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Tabii Bakis acina bagli olay ya. Eski usagi kendi kendini bitirdi acikcasi. Adam beceriksizlesti. Ama gercekten cok cekici kiz, buyuyunce cok guzel olacak. Bunlar irk olarak boyleler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bir de penth veya darkrider başlığa ingilizce ismini (let the right one in) ekleseler iyi olur. böyle anlaması da bulması da zor olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Yalniz Isvecce bilmeden de lat den ratte komma in ne demek anlayabiliyoruz eger Ingilizce biliyorsak. Asiri yakin geliyor kelimeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 E = kapali e, zaraninkiler gibi loot dEn rettE kommmm|ma in isvecce dersleri faydasini gosteriyor euhe. ekleyeyim ingilizce ismini basliga, bu arada cok guzelmis bu film daha gidemedim ama oda arkadasimin blogunu vereyim oraya guzel bi yorum yazmisti. imdb ana sayfasinda link verildi bikac defa guzel blogdur bu arada. http://www.long-take.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 iki ay once acmistim :) ama kimse tinlamadi ... neyse bencede super film oyle boyle degil. cok basarili buldum her yonuyle. abarti spoiler filmde vampir kiz esasinda yillar once cinsiyeti alinmis bir erkek vampir. bir sahnede yara izi belli oluyor. her ne kadar karakteri kiz oynasada gercekte o bir erkek vampir.. zaten defalarca bunu soruyor kucuk cocuga bir sekilde.. filmin sonunda kutuya mors alfabesi ile vuruyorlar burada da meger kisses diyorlarmis birbirlerine vs. her ne kadar istemesemde boyle olmamasini ummaya calissamda sonuc itibari ile vampir olan kendisine bakacak yeni bir bakici bulmus oluyor. ask gibi baslayan ama sonu yasli amca gibi bitecek bir iliski. ayrica askin cinsiyetsizde yasanabilecegini vurguluyorlar bolca. birde homosexuellik (babasi).. yok yok masallah filmin gizli sirlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Kanuni said: iki ay once acmistim :) ama kimse tinlamadi ... neyse bencede super film oyle boyle degil. cok basarili buldum her yonuyle. abarti spoiler filmde vampir kiz esasinda yillar once cinsiyeti alinmis bir erkek vampir. bir sahnede yara izi belli oluyor. her ne kadar karakteri kiz oynasada gercekte o bir erkek vampir.. zaten defalarca bunu soruyor kucuk cocuga bir sekilde.. filmin sonunda kutuya mors alfabesi ile vuruyorlar burada da meger kisses diyorlarmis birbirlerine vs. her ne kadar istemesemde boyle olmamasini ummaya calissamda sonuc itibari ile vampir olan kendisine bakacak yeni bir bakici bulmus oluyor. ask gibi baslayan ama sonu yasli amca gibi bitecek bir iliski. EPIC SPOILER FAIL! edit: Ahahaha birkaç milisaniye geç editlesen yakalıyodum faili ama olmadı. :D Önümüzdeki maçlara bakıcaz. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 varya .. varya ellerim titredi. dedim ben ne halt ettim.. allahtan yirttim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 aynen benim de, dün izledim çok iyi filmmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Muhteşem (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 cok kotu cidden. district 9 kadar kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Azmo'nun mesajıyla indirmeye karar verdim, zira kendisi bu işlerden pek anlamadığı gibi genelde söylediğinin tersi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 zevkim aykiri kankaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Kaptan Picard, facepalm için güvertede bekleniyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 *is it seeking a contact?* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar