Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Låt Den Rätte Komma In / Let the Right One In (2008)

Prawler

Öne çıkan mesajlar

http://buriedplanet.com/wp-content/uploads/2008/11/let_the_right_one_in_poster.jpg

Arkadaslar merhaba,
Bu filmi izleyen oldu mu?
Son zamanlarda Isvec'ten cok kaliteli yapimlar cikiyor.
Dusunceleriniz neler?

Ben acikcasi cok begendim.

Ayrica

Konu cok degisik bir sekilde islenmis. Ozellikle son tren sahnesindeki mesajlasma, bir vampir ile bir insanin gercekten birbirini sevmesi bana yalniz oldugumuzda bile baskasinin korumasina ve guvenine ne kadar ihtiyacimiz oldugunu hatirlatiyor. Son zamanlarda izledigim en guzel filmlerden bir tanesi diyebilirim. Siddetle tavsiye ediyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

E = kapali e, zaraninkiler gibi

loot dEn rettE kommmm|ma in

isvecce dersleri faydasini gosteriyor euhe. ekleyeyim ingilizce ismini basliga, bu arada cok guzelmis bu film daha gidemedim ama oda arkadasimin blogunu vereyim oraya guzel bi yorum yazmisti. imdb ana sayfasinda link verildi bikac defa guzel blogdur bu arada.

http://www.long-take.com
Sosyal ağlarda paylaş

iki ay once acmistim :) ama kimse tinlamadi ... neyse bencede super film oyle boyle degil. cok basarili buldum her yonuyle.

abarti spoiler

filmde vampir kiz esasinda yillar once cinsiyeti alinmis bir erkek vampir. bir sahnede yara izi belli oluyor. her ne kadar karakteri kiz oynasada gercekte o bir erkek vampir.. zaten defalarca bunu soruyor kucuk cocuga bir sekilde.. filmin sonunda kutuya mors alfabesi ile vuruyorlar burada da meger kisses diyorlarmis birbirlerine vs. her ne kadar istemesemde boyle olmamasini ummaya calissamda sonuc itibari ile vampir olan kendisine bakacak yeni bir bakici bulmus oluyor. ask gibi baslayan ama sonu yasli amca gibi bitecek bir iliski.

ayrica askin cinsiyetsizde yasanabilecegini vurguluyorlar bolca. birde homosexuellik (babasi).. yok yok masallah filmin gizli sirlarinda.

Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:
iki ay once acmistim :) ama kimse tinlamadi ... neyse bencede super film oyle boyle degil. cok basarili buldum her yonuyle.

abarti spoiler

filmde vampir kiz esasinda yillar once cinsiyeti alinmis bir erkek vampir. bir sahnede yara izi belli oluyor. her ne kadar karakteri kiz oynasada gercekte o bir erkek vampir.. zaten defalarca bunu soruyor kucuk cocuga bir sekilde.. filmin sonunda kutuya mors alfabesi ile vuruyorlar burada da meger kisses diyorlarmis birbirlerine vs. her ne kadar istemesemde boyle olmamasini ummaya calissamda sonuc itibari ile vampir olan kendisine bakacak yeni bir bakici bulmus oluyor. ask gibi baslayan ama sonu yasli amca gibi bitecek bir iliski.

EPIC SPOILER FAIL!

edit:

Ahahaha birkaç milisaniye geç editlesen yakalıyodum faili ama olmadı. :D
Önümüzdeki maçlara bakıcaz.
:d
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...