factualll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Arkadaslar sphere hep 55 i gorduk ne yani 55 i den baska sphere yokmu ee varsa niye hic kimse kullanmiyor ee peki madem onlar var ama kullanilmiyor o zaman neden hala piyasada eger hala piyasadaysa neden kaldirilmiyor ................................. ANLAMAK sorunnnn ?[signature][hline]Yasamak icin savasmayi goze alanlar ancak onlar yasamaya hak kazanirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
factualll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hehe[signature][hline]Yasamak icin savasmayi goze alanlar ancak onlar yasamaya hak kazanirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Coder +1 :)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Coder+Dmx +1 :)+Sen hiç kalkma güzellik uykusuna yat :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
factualll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 niye herkez dalga geciyo ne yani yazdigim cok mu sacma ?[signature][hline]Yasamak icin savasmayi goze alanlar ancak onlar yasamaya hak kazanirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 fatcuall +3000 skillcap doldu artık bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
factualll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hala soruma cevap vermedin sorun suu madem onlar guzel degil veya her neyse stable degilseeee niye hala duruyor yani onu soruyorum ..[signature][hline]Yasamak icin savasmayi goze alanlar ancak onlar yasamaya hak kazanirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
factualll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 daha yeni oturdum bil. basina 1 saat daha burdayim :P[signature][hline]Yasamak icin savasmayi goze alanlar ancak onlar yasamaya hak kazanirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 mümkünse uyu artık yada 1 saatini uo oynayarak geçir[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
factualll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 duzgun server soyle ok ?=[signature][hline]Yasamak icin savasmayi goze alanlar ancak onlar yasamaya hak kazanirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
factualll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 noir e nasil uye olacam ya accountlar kapanmis allah alalh ....[signature][hline]Yasamak icin savasmayi goze alanlar ancak onlar yasamaya hak kazanirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: factualll, 18 Mayıs 2004 00:07 tarihinde demiş ki: hala soruma cevap vermedin sorun suu madem onlar guzel degil veya her neyse stable degilseeee niye hala duruyor yani onu soruyorum .. Kötü demiyor. Eski diyor ama hala kullanan var diyor,kendini de örnek gösteriyor.. Şiir gibi konuştum beah :) [signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar