Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chosen stat dağılımı


HeraMurpy

Öne çıkan mesajlar

bende yeni sayılırım oyunda ama toughnesses ve wounds ağırlıklı gidecen sanırım tank için.dmg içinde str ye vermen lazım.Choosen gördüğüm kadarıyla debufflarıyla iş yapıyo 2h axe alıncada iyi dmg yapan bi classhayvan gibi cüssesi oldugundan 2 büklüm zealotlar ve goblin shamanlar genelde arkaasında takılıyo:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

verdiğin skillerin hepsinin aslında bulundukları bi masterysi var.Path of Dread ofansif takılanların masterysi oluor genelde.Burdaki ofansfiligin amacı o masterydeki skillerin dmg vermeye yonelik olması genelde.Ayrıca o masteryde alıcagin bir tacticle,cift el silah taktıgında sana %15 crit chance vermesi.Strenght ofansif bir chosen'in en önemli statsı.Weapon skill de 2. önemli classi.Chosenla ofansif takılmak için genelde Woundstan yani hp inden feragat edersin.Str twink set yaparken kullandıgın itemler genelde wounds fakiri olur.Crit bonuslarına da yöneldin mi melee dpsin oldukça guclenir.Crit-str ve wounds arasındaki dengeye bakacak olursak,bende 890 str ve %48 crit chance var ancak Tank olarak hp 10k iken bu ayarlamalarla hpim 6500lere kadar düşüor.Daha sorucagin sorular olursa sorabilirsin.

İyi Oyunlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda level atladikca statlar otomatik olarak artiyor, ama sen karakterini oynamak istedigin sekile (daha fazla hasar veya dayaniklilik ) gore ek statlar verebiliyorsun.

Bunun bir yolu ekipmanlarin verdigi bonuslar, ve her iki elinde farkli bir sey kullanan karakterler icin de ekipman secimi (chosen mesela, shield + kilic veya 2 elli kilic).

2. bir yolu da pvp'de kazandigin renown levellarini renown trainerlar araciligiyla farkli ozellilerin artirmasinda kullaniyorsun. Renown trainerlar tier 1 icin (lvl 1-11 arasi harita) pvp alanlarinin yaninda bulunan warcamplerde bulunuyorlar. Daha ust tierlarda ise pvp alanlarinda kaleler (keep) icinde bunlardan bulabilirsin (kalenin sizde olmasi kosuluyla). Hic bulamadin, yine warcamplerde bulunan flight masterlar sayesinde bulundugun factionun (order / destruction) baskentine giderek orada da bu levelleri stat'a veya bonus exp alma gibi ozelliklere cevirebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler anladım gibi gibi:))

Burdan 2 soru daha sorim;

1- Aldığım veya bana düşen dropların bazılarında kıyafet veya silah olsun talisman slot diye küçük kare bir boşluk var itemin üzerinde. Napıyoz oraya slota ne koycaz iteme + basmak gibi bir sey mi var orda anlamadımda , öyleyse nasıl yapcam ?

2- Bu talisman olayı nedir nasıl yapılır ne işe yarar, ayrıntılı pls :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda bi kac tane ham madde elde etme meslegi var, bir de bu meslekleri kullanarak topladigin malzemeleri birlestirip kullanilacak malzeme haline getirdigin 2 tane crafting meslekleri var. Bunlar talisman yapma (isminin altinda hedge wizard yazan elemanlardan bedelsiz olarak ogreniyorsun) ve eczacilik/potion yapma (apothecary).

Talismanlar icin bir kac tane farkli tipten malzemeler var, bunlari birlestirince talisman skilline gore zamanla yokolan veya permanent talismanlar cikiyor. Talismanlar stat veya resistance artirici taslar.

Bir esyaya talisman takman icin, esyanin slotu olmasi lazim. Slotlu esyayi inventory'e alip (bunu yaparken merchant ile alisveris penceresindeysen onu kapat yoksa esyayi satiyosun :) ) shift + sag clickleyince yeni bir pencere aciliyor, talismani da o yeni penceredeki slota goturup birakirsan, pencerenin altinda bulunan "fuse" secenegi aktive oluyor, ona basarsan talismani koymus oluyorsun.

Bazi talismanlarin suresi vardir (h : saat, d : gun), o kadar zaman oyunda kalirsan talisman kaybolur, yenisini takman gerekir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen çok şey biliyorsun dostum hadi şu sorularımada cvp ver :=))
He bu arada zaten item yok ezik takılıyom 1 gold cukda param vardı bi baktım çift el silah satın aldım, üstüme giyim derken 2 kere sattım aldığım adama :((
sorular;
1-19 lvl oldum, 20 ye azucuk kaldı bugun akşam oldu oldu olmadı yarın akşam 20 yim ata nasıl bincem..Karşında 9 aylık bebk varmış gibi anlat pls :=)
2-Ben çatır çatır lvl alıyom ama şu sağ üst köşede bi nokta var ona tıklıyom ok diyom bi party e alıp savaşa alıyo bizi ordan çok ex geliyor, burdan lvl almak sorunmu yaratık çok az kesiyom, ancak PQ partisi bulursam bide onların nerde olduğunu haritadan bulabilirsem gidip kesiyom. Bi de Renovn mu ne onuda kale gezerek lvl alıyorum Rank lvl la aynı götürmeye çalışıyom. Yaratık kesmeden böyle lvl almak sorunmu kısacası ??
Yada bana telefon melofon ver arayım bu böyle olmayacak, ezik ezik gezemem ben çatlarım öğrenmem lazım şu chosen in inceliklerini, bazen kafasına göre skil ortaya çıkıyor bazen kayboluyor melet, benden bağımsız hareket ediyor kafasına göre takılıyor yahu. Chosen den anlarım diyen biri bana özelden telefon versin arayım adam yemem arkadaşlar özelden msj bekliyorum ???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peh zaten kuşla oraya buraya uçarken para yetiştiremiyom 15 goldu nerden bulcam ben, bide hadi kazara 15 gold yaptım ata bindim sınırsız olcak dimi ata binmem, bi kereye mahsus vercem galiba 15 gold az değil en azından benim için, çok çalışmam gerek. İş yerinde bile bu kadar yırtmadım kendimi yahu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam at sinirsiz (satma ama merchanta). Aktive etmen gerekiyor binmek icin, skill kullanamiyorsun, birisini sana vurursa veya sen deaktive edersen attan inip normal yurume moduna gciyosun (o yuzden kisa yola koy bence)
Bu arada merchanta sattigin ekipmanlari "Buy back" diye bir bolum var merchant penceresinde, yanlislikla sattiysan ordan tekrar geri alabilirsin.
sag ustteki dugme senaryo dugmesi, oraya tiklayip join all dersen butun senaryolara seni siraya koyar, zamani gelince de girersin senaryoya takimina gore vezir de olursun rezil de olursun.
sehirlerde normal questleri alip haritadaki yerlerine bakarsan questler zaten seni public quest, bir sonraki chapter gibi onemli mekanlara goturuyorlar.
Bi de o kadar seyahat etme, bir harita begen ve oradaki butun questleri hallet. Bir de su var, sehirlerin cogunda "su kadar player oldur", "su senaryoda yer al" gibi exp ve para odullu quest veren adamlar ve bunlar hep tekrarlanabilir questler.
Onlarla bolca para kazanabilirsin. Seyahat etme islerini tier 3'te level 25+ olunca halledersin, keeplere saldirmak falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben fazlasını istedim şu oyunu iyi bilen bi arkadaşın telefonunu alamadım, elma şekeri versem kanmazlar forumdakilerin yaşı o dönemi geçmiş galiba,,
arkadaşlar ben OYAK da endüstri mühendisiyim yaş 34 eşim mimar yemem kimseyi azıcık telefonda kasarım hepsi o :))
biriniz tel verin veyada skype felan az sıkıştırcam fazla değil yahu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün at hevesine zar zor 20 oldum, order da nasıl baştan kasıcam yaw zor. Neyse siz bana öğretin dest te tecrübe yapar sonra gelirim yanınıza.
Dün 20 oldum NPC lerde satılıyo demişti bi arkadaş gezdim bulamadım. Sonra büyük bi şehir var oraya gittim. Birinden at alacağımı söyledim beni götürdü bi hara var ama ata tıkladım (yanlış anlamayın mausla :=)) üzerinde 40 lvl yazıyor. Hepsine binerim sanırsam lvl sorunu yoktur. Sonra yanda npc var ona gittim arkadaşın dediği gibi 15 gold. Üzerimde fazlalık ne var yok hepsini sattım 8 gold param oldu.
Yani işin özü 7 gold borç lazım , forumdan dilencilik yapıyorum :)
Oyunu tam çözünce borcumu öderim bana biri borç veremezmi bu akşam eve gider gitmez atımı almam lazım. :))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...