Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 şimdi 2.kopegide almamla beraber, araba degıstırmek farz oldu. babam station wagon bisiler bak diyor ama onlarda pek acmıyo beni. Bu hrv lerin fiyatları baya uygun, vergisi dusuk yakıt tuketımı fazla değil. 4 ceker olmasi filan avantaj. yol tutusu iyi, oyle cok cok yenı arabalar gıbı konforlu deıl ama, kullananların cok memnun oldugunu gordum. 1.6 hususi oto vergisi odeniyor.. 2003 - 2006 arasi , 50 - 60k km lerde, 24 - 30.000 ytl arası bulmak mumkun. soyle 25 26 ya, 2005 model bi tane dusunuyorum. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Ben yerinde olsam daha ucuzuna peugeot 307 SW alırdım. 1.6 ları var, panoramik tavan vs, tam aile arabası. konforu da yerinde. şimdi HR-V alırsan elinde kalır son sahibi olursun gibime geliyor. Onu geçtim iyi bir araçta değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 onu arastırdımda, hrv baya ıyı satılıyormus 2. elde dusuk vergi ve hususi oto olarak gectigi icin. ama abi yok pevgeout benden uzak olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ya bizim calisan kizda var gecen gun bindim, o ne abi ici minubus gibi hic guzel degil, birak bence alicaksan illede kopekli mopekli guzelinden bir pickup al arkasi kapalilardan hem daha karizmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 abi gene stationwagonlardan iyi sanki yaw. crv ye mi kassak pf o da daha pahalı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Olm Zegna ne enteresan adamsın. Gene geldin buraya zamanında 316ti compact ne düşünüyosunuz diye? Şurda bi kişi bile al demedi, hepimize karşı savundun arabayı aldın. Gene aynı şeyi yapıyosun =) Madem seçtin beğendin almak istiyosun neden bizim onayımızı bekliyosun ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 almadım o compactı yaw, iyikide almamisim 2. kopegi nereye koycaktık. ya soruyorum, tamam compact icin cok kotu dıyen baska araba forumlarında da vardı ama hrv ıcın oyle degil. Hr-v o yuzden yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 26 27 mılyara alınabilecek en iyi jipimsi araba, avantajlarını soyledım iste, zaten o avantajlar olmasa dusunmem sadece geniş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Selam, Bence al. Zaten o köpeklerin bir şekilde kokusu falan sinecek araca, 2.el de kâr etmeyi pek beklememen en iyisi. Tepe tepe kullan, sonra da piyasa fiyatının 2-3bin TL altında fiyat koydun mu bak nasıl satılıyor :) Aracı satarken de kâr etmeyi düşünmemek gerek artık o kadar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 HRV iidir yaw Bu arada zenciye selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar