Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

honda hrv

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi 2.kopegide almamla beraber, araba degıstırmek farz oldu. babam station wagon bisiler bak diyor ama onlarda pek acmıyo beni.

Bu hrv lerin fiyatları baya uygun, vergisi dusuk yakıt tuketımı fazla değil.

4 ceker olmasi filan avantaj. yol tutusu iyi, oyle cok cok yenı arabalar gıbı konforlu deıl ama, kullananların cok memnun oldugunu gordum.

1.6 hususi oto vergisi odeniyor..

2003 - 2006 arasi , 50 - 60k km lerde, 24 - 30.000 ytl arası bulmak mumkun.

soyle 25 26 ya, 2005 model bi tane dusunuyorum.

ne dersiniz?
Mesaj tarihi:
Ben yerinde olsam daha ucuzuna peugeot 307 SW alırdım. 1.6 ları var, panoramik tavan vs, tam aile arabası. konforu da yerinde.

şimdi HR-V alırsan elinde kalır son sahibi olursun gibime geliyor. Onu geçtim iyi bir araçta değil.
Mesaj tarihi:
onu arastırdımda, hrv baya ıyı satılıyormus 2. elde dusuk vergi ve hususi oto olarak gectigi icin.

ama abi yok pevgeout benden uzak olsun..
Mesaj tarihi:
ya bizim calisan kizda var

gecen gun bindim, o ne abi ici minubus gibi hic guzel degil, birak bence

alicaksan illede kopekli mopekli guzelinden bir pickup al arkasi kapalilardan hem daha karizmatik
Mesaj tarihi:
Olm Zegna ne enteresan adamsın.

Gene geldin buraya zamanında 316ti compact ne düşünüyosunuz diye? Şurda bi kişi bile al demedi, hepimize karşı savundun arabayı aldın.

Gene aynı şeyi yapıyosun =) Madem seçtin beğendin almak istiyosun neden bizim onayımızı bekliyosun ki :D
Mesaj tarihi:
almadım o compactı yaw, iyikide almamisim 2. kopegi nereye koycaktık.

ya soruyorum, tamam compact icin cok kotu dıyen baska araba forumlarında da vardı ama hrv ıcın oyle degil.

Hr-v

o yuzden yani.
Mesaj tarihi:
Selam,

Bence al. Zaten o köpeklerin bir şekilde kokusu falan sinecek araca, 2.el de kâr etmeyi pek beklememen en iyisi.

Tepe tepe kullan, sonra da piyasa fiyatının 2-3bin TL altında fiyat koydun mu bak nasıl satılıyor :) Aracı satarken de kâr etmeyi düşünmemek gerek artık o kadar.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...