roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Selam gençler. Philips SHE bilmemkaç marka modelde kulaklığım var. Daha doğrusu vardı. Nedense çalışmamaya başladı. Her neyse ben kulaklıkları ortada birleştikleri yerden ayırdım, elimde 2 tane bağımsız kulaklık kaldı. Sonra elimdeki kulağa giren kısmı bozulmuş başka bir kulaklığın kablosunu ve uçtaki jakını aldım. Her kanal için 2 tane kablo var, bir çifti bakır-kırmızı, diğer çift ise bakır-yeşil. Kabloları bağlayıp jakı mp3 e taktığımda ses alamıyorum. Sanırım ufak bir püf noktası var bu işin ama çözemedim. Yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bakir olan uclari birlestir, onlar ayni hatti kullanan ground lar. kirmizi ve yesil olan (+) lar onlar ayri olacak. sirayla dizecen jacka ama dizili$i hatirlamiyorum denemen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 jaktan gelen kablo var zaten. jaka bağlantıyla uğraşmama gerek yok yani, jaktan gelen aynı dizilimli o kablo ile kulaklıkların kablosunu bağlamam lazım. ama çalışmıyor işte, onu çözebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bi de onlari lehimlemen lazim falan. oyle elle dugum atinca cali$miyordu sanki. bi ara ben de cok ugra$iyodum bunlarla lisede. sonra parayi basip yenilerini aldim, cunku ugra$tigina degmiyor esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kulaklik alacak olanlar, $oyle bir goz atiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar