Stream Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 şuan girebilen arkadaşlar size mail geldikten ne kadar sonra girebildiniz oyuna ? yarim saat oldu bana mail geleli activated diye, oyuna girmeye calisiyorum user pass yazip Log In e basmama ragmen hicbir kipirti yok ekranda[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beliar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 capslock a dkkt et acci ve passi ona gore kabul edio bu arada bende deneme amaclı hindemithde(boyleydi dimi) actım de figter . nerelerdesiniz soyleyin de oraya gelim cok aacemi kaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ha iyi o zaman sorun yok bende ilk ayında parasını kestiler sandım :p billind date 5/28 yaziyormu$ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 benim gibi accountunu activate ettiripte oyuna giremeyenler varsa genel bir sorun var sanırım. boards.lineage2.com/tm.asp?m=61521[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Amazondan alcam bu oyunu gümrük falan binmiyormu yani 50 dolar derken 80 dolar veya üstü bir rakam olmasın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hic getirtmekle ugrasma direk online cdkeyi al oyunuda indir cdye yaz icinden birsey cikmiyomus zaten kutunun onun yerine playguide var 13 dolarmi ne onu istet harita falan cikiyomus.[signature][hline]www.dragonsfamily.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Brave, 10 Mayıs 2004 19:58 tarihinde demiş ki: Amazondan alcam bu oyunu gümrük falan binmiyormu yani 50 dolar derken 80 dolar veya üstü bir rakam olmasın bu Olmuyo benım bıldıgım[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 douwantit kullanmıyorsan zaten alamazsın amazon'dan gümrük binmiyo ama amerikadan istersen en az 80-100 dolara gelir zaten oyun en iyisi sitesinden key satın almak, en ucuz yöntem o, kutunun içinde bir şey olmayacağını adamlar kendileri duyurmuşlardı zaten, yani key satın alın kutuyu sallayın demedikleri kalmadı bi[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bencede kutuya gerek yok Cd key yeterlı bendede ole zaten[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufac Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 BABA MAXIMUM U KABIL EDIYOR YA BEN ALDIM DAHA 2 HAFTA ONCE OLUYOR YANEE DENEE BENIMKINI UC KEZ DENENDIKTEN SONRA KABUL ETTI[signature][hline]hopppalaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 verilen link te cd key alma opsiyonu yok mu veya o opsiyon login olunca falan mi cikiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Kutuyu ABD'nin dışına satmıyorlardı denediğimde. Ya amazon yada ebaydi tam hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar