Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun oynarken saçma göçmeler

Batilc

Öne çıkan mesajlar

bilmiyorum kaçınız bilir myst (real) i yani adventurenin yaratıcısını, ama şöyle bi sorunla karşı karşıyayım... myst normalde ciddi coooook eski oyun ama grafikleri iyi tabiki... şimdi ben bunu yukledikten sonra baslatamya calıstıomda indeo codec gibibişi istiodu, indirmedim devam edebildim oynamaya, ama bu kadar eski bi oyunu çalıştırırken benim bilgisayarda takılmalar vardı... 2 kere ram bitti diye agladıktan sonra, webcami winampi kapadım, demin durup duruken bilgisayar restart oldu oyun takılınca, biraz once de durup duruken oyun kapandı... anlamıyorum nedir bu? herangi bişi bulamadım...ve bu oyunu oynamak istiorum, ne zmandır kasmamıştım, başlarda gördüğüm kadarıyla bile kasış...

eğer su indeo cart curt codeci varsa verir msnz belki ondandır diye bakıyorum???[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

hayır, yine oyundan düştü... ya acaip kıl oldum... gecen gun once annemin sonra dedemin bilgisayrda denedim (ikiside birbirinden yavas) ikisinde de "no rendering devices were found" diye error verdi sonra da o windowsun kapatma errorunu yapıştırdı... anamınki 98, dedeminki xp home, benimki xp prof... anlamyıroum, painkilleri bile daha hızlı calıstırdı bu bilgisyar, sorun ne ya![signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

windows xpnin hata gönderme raporunu karşına çıkarıosa oyunun xp crackine ihtiyacın war demektir. www.gamecopyworld.com dan "oyunun adı win xp fixed exe" şeklinde arat[signature][hline]a.k.a "bay bomba"

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 16 Mayıs 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır sorun xp de deil diyorum ya 98 dede çalışmadı, bu oyunda bi cambazlıklar var ama ben beceremedim... sahacok sistem ilealakalı bişisanırım... ya arkadadaş aklım almıyo, ben ilkokul 4-5 deyken anam oynardı macintosh da takıntısız, şimdi bu makine nasıl kasar ya...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

indeo codeci filanyokmu kimsede, ya indeo yada onun gibibişi adı... belki ondandır, tamismini bilen varsa yazsın da indiriyim[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...